Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juventus-tähti Pogba tylyttää Manchester Unitedia: ”Se oli kuin lomaa”

Ranskan maajoukkuemies vertailee eroja Italian mestarissa ja Valioliigan suurseurassa.

Urheilu
 
ALESSANDRO GAROFALO / Reuters
Paul Pogba juhli maaliaan Carpia vastaan 20. joulukuuta.
Paul Pogba juhli maaliaan Carpia vastaan 20. joulukuuta. Kuva: ALESSANDRO GAROFALO / Reuters

Italian jalkapallomestarin Juventuksen keskikenttämies Paul Pogba tarjoaa yksinkertaisen selityksen kolmelle peräkkäiselle Serie A -mestaruudelle ja viimekeväiselle Mestarien liigan finaalipaikalle.

”Mikään ei ole helppoa Juventuksessa, vaan teemme todella paljon töitä. Emme todellakaan ryöstänyt voittamiamme titteleitä, vaan saavutimme ne työskentelemällä loppuun asti”, Pogba kertoo torinolaislehti La Stampalle.

Ranskalainen Pogba liittyi Manchester Unitediin 16-vuotiaana, mutta ei koskaan vakiinnuttanut paikkaansa edustusjoukkueessa kieltäydyttyään tekemästä pitkää jatkosopimusta päästyään edustusmiehistöön.

”Juventuksessa on erilainen työskentelykulttuuri kuin muualla. Manchesterissa tuntui kuin olisi lomalla.”

Juventus on hallinnut Italian kenttiä vuodesta 2012 asti, jolloin Pogba liittyi joukkueen riveihin. Tällä kaudella torinolaisten meno on kuitenkin ollut aiempaa takkuisempaa Carlos Tevezin, Andrea Pirlon ja Arturo Vidalin jätettyä joukkueen kesällä.

Massimiliano Allegrin suojatit ovat kuitenkin surkean alun jälkeen löytäneet oivan vireen, ja seitsemän peräkkäistä voittoa on nostanut joukkueen jo neljänneksi. Sarjakärki Inter on vain kolmen pisteen päässä.

”Muilla pelaajilla on nyt enemmän vastuuta, ja meidän on ollut pakko parantaa yhteispeliämme entisestään.”

Neljännen mestaruuden lisäksi Pogba tähtää ensi kesän EM-kotikisoihin, jossa hänestä odotetaan yhtä kisojen suurimmista tähdistä.

”Me voimme mennä turnauksessa pitkälle. En sano, että voitamme varmasti, mutta meillä on siihen edellytykset. Italia voi myös mennä pitkälle.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!