Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Iivo Niskasella”pää sinisenä”

Urheilu
 
HS
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Iivo Niskanen jäi kauas kärjestä.
Iivo Niskanen jäi kauas kärjestä. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

1 Voittajasuosikki, Norjan Martin Johnsrud Sundby oli lauantaina Tour de Skin 30 km:n (p) yhteislähtökilpailussa ylivoimainen.

Hän karkasi letkasta 20 km:n jälkeen ja jätti toiseksi kirineen Petter Northugin 35 sekunnin päähän.

Sundby on tällä kaudella voittanut peräkkäin viisi viimeisintä normaalimatkan osakilpailua.

2 Parhaaksi suomalaiseksi nousi Matti Heikkinen, joka päätyi sijalle 20. Hän joutui perjantain sprintin karsintaan tekemänsä suksivirheen takia starttasi lähes takarivistä.

”Hiihto oli painimista jokaikisellä potkulla. Tämän kauden suorituksiin (aiemmin kolme kisaa) tämä oli ihan ok hiihto. Tuon enempää ei nyt lähde. Olisi voinut tulla aika paljon karmeampi suoritus”, Heikkinen sanoi.

3 Alussa näytti siltä, että Iivo Niskanen on kisan paras suomalainen ja ihan kelpo sijoituksella, mutta sprinttiviestin olympiavoittajan meno hyytyi. Hän päätyi sijalle 31.

”2,5 kilometriä jaksoin hiihtää. Ei vain saanut happea. Alkoi pää olla sinisenä, kun ei mieheen tarttunut ilma. Sen verran tämä puolitoista tonnia tuntuu. Toki olisin valmistautunut eri tavalla, jos olisin ollut terve aiemmin. Nyt ollaan nuhapumppu muitten joukossa tuolla häntäpäässä. Ei tämä ole hauskaa kenestäkään.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?