Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viimeistelyn kanssa takkuava Blues hävisi KooKoolle – ”Olimme kuin sunnuntaikirkossa”

Espoon Blues pelasi toisen pelin peräkkäin maaleitta. Kultakypärä Otso Rantakari vakuuttaa mielialan olevan kunnossa

Urheilu
 
Jorma Jyrkilä
Huippuhetket: KooKoo - Blues
Huippuhetket: KooKoo - Blues
KooKoo otti sunnuntaina todella tärkeän voiton Bluesista. Ottelun ratkaisuksi muodoistui toinen erä, kun KooKoo teki 20 sekuntin sisään kaksi maalia. Frederic Cloutier torjui KooKoon maalilla kauden toisen nollapelinsä.

KooKoo 3

Blues 0

Sunnuntaina KooKoon käsittelyssä nollille jäänyt Espoon Blues on poistunut joulun jälkeen kaukalosta kaikki kolme kertaa tappio niskassaan.

”Mieliala joukkueessa on edelleen kunnossa. Tänäänkin jätettiin kaikki jäälle, mutta se ei riittänyt”, puolustaja Otso Rantakari vakuutti.

Maalinteko on ollut erityisen tuskaista. Viimeiset seitsemän erää Blues on tahkonnut maaleitta.

”Saimme tänäänkin paikkoja aikaan”, Rantakari näki.

Kouvolassa Bluesin kohtaloksi koitui toisen erän murheellinen 20 sekuntia. Jan Mikael-Juutilainen löysi Christian Engstrandin maalin yläkulmasta 10 sentin läpimittaisen reiän. Heti perään Aki Kangasmäki sai Ossi-Petteri Grönholmin laukoman kiekon onnekkaasti avoimeen paikkaan.

Päävalmentaja Jyrki Aho ei mennyt huonon onnen taakse.

”Molempia edelsi virhe niin kuin yleensä”, Aho sanoi.

Blues on yksi harvoista Kouvolassa vierailleista joukkueista, joka on ollut tasaviisikoin pelatessa selvästi sarjanousijaa jäljessä.

”Kai se jotain kertoo, kun hyökkäsimme parhaiten alivoimalla”, Aho sanoi.

Kiekollisen pelin puutteet näkyvät parhaiten keskushyökkääjien osastolla. KooKoon Tapparasta hankkimat Jarkko Malinen ja Josh Green ovat vastanneet huutoon ja ovat pistepörssin kärkipäässä.

Talousvaikeudet ja kärjestä kaventunut materiaali eivät voi näkymättä. Bluesin nuoret keskushyökkääjät Antti Suomela ja Peter Tiivola vaikuttavat olevan vielä liian suurissa saappaissa.

”Tämä on kova paikka heille, eikä heidän asemansa ole heidän vikansa, mutta tosiasia on, että heidän olisi onnistuttava joka ilta”, Aho sanoi.

Bluesin kultakypärä kantava Rantakari uskoo, että eväät voittoihin on olemassa.

”Ei Blues ennenkään ole taitokiekolla pärjännyt, eikä tee sitä jatkossakaan. Voitot on raavittavissa fyysisellä pelillä ja taistelemalla”, Rantakari sanoi.

KooKoo on napannut vähintään pisteen kuudessa pelissä peräkkäin.

”Tämä oli jämäkkä peli meiltä. Maalivahdin ( Frederic Cloutier ) nollapeli on aina iso asia”, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kiitteli.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran jo tiistaina Espoossa. Aho odottaa kotiareenalla terävämpää otetta koko joukkueelta.

”Olimme Kouvolassa kuin sunnuntaikirkossa, vain nätisti paikalla. Meidän on jatkossa pystyttävä pelaamaan taitojemme ylärajoilla, jotta voitamme”, Aho sanoi.

Liigan muissa otteluissa TPS voitti Lukon 2–0, KalPa Pelicansin 4–1 ja SaiPa Ilveksen 4–2.

Päivitetty 3.1. klo 20.12 Ilves–SaiPa-ottelun tuloksella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!