Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Legendaarisen Michael Jordanin piste-ennätys historiaan: ”Älkää verratko minua häneen”

Urheilu
 
John E. Sokolowski / USA Today Sports
Chicago Bullsin Jimmy Butler oli pysäyttämätön Toronto-pelin toisella puoliajalla.
Chicago Bullsin Jimmy Butler oli pysäyttämätön Toronto-pelin toisella puoliajalla. Kuva: John E. Sokolowski / USA Today Sports

Chicago Bullsin legendaarinen takamies Michael Jordan teki urallaan lukuisia ennätyksiä, mutta yhden niistä hän menetti viime yönä.

Chicago otti yön NBA-kierroksella 115–113-voiton Toronto Raptorsista, ja voiton takana oli Jimmy Butlerin huima toinen puoliaika.

26-vuotias takamies heitti toisella puoliajalla peräti 40 pistettä, jolla hän pyyhkäisi yhdellä pisteellä ohi Jordanin vuoden 1989 toisesta puoliajasta Milwaukeeta vastaan.

”Älkää verratko minua häneen”, Butler totesi pelin jälkeen.

”En halua, että minua verrataan Jordaniin, koska silloin ihmiset alkavat odottaa, että minun pitää tehdä samoja asioita kuin hänen.”

”Yritän, mutta en ole lähellekään saman tason pelaaja kuin hän.”

Yksi Jordanin vanhoista pelikavereista, Scottie Pippen, oli kuitenkin varsin vaikuttunut Butlerin suorituksesta.

”Mikä suoritus Butlerilta. Tuollaisia yksilösuorituksia ei näe kovin usein”, Pippen twiittasi.

Yhteensä Butler heitti 42 pistettä. 23 pelitilanneheitosta upposi 15, ja 11 vapaaheitosta 10. Kolmosia oli pelitilanneheitoista vain kolme, ja niistä korisukka heilahti kahdesti.

Butler riisti pallon kerran ja piti hengissä jo 40 ottelun mittaiseksi venyneen putkensa, jossa hän on onnistunut ottamaan ainakin yhden riiston ottelussa.

NBA:n kaikkien aikojen ennätykseen Butlerillakin on vielä matkaa, sillä Philadelphia Warriorsin Wilt Chamberlain upotti yhdellä puoliajalla peräti 59 pistettä New York Knicksiä vastaan vuonna 1962.

Chamberlain teki ottelussa myös edelleen voimassa olevan yhden ottelun piste-ennätyksen heitettyään tasan sata pistettä. Ottelu päättyi Philadelphian 169–147-voittoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!