Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerien voittoputkelle loppu – Westerlund iloitsi maailmanmestaruudesta

Urheilu
 
Juha Metso
Jokerien päävalmentaja Erkka Westerlund.
Jokerien päävalmentaja Erkka Westerlund. Kuva: Juha Metso

Helsingin Jokerien kuuden ottelun voittoputki päättyi loppiaisena tappioon Slovan Bratislavan vieraana. Slovan kukisti Jokerit maalein 4–2.

Slovanian sankareita oli kaksi maalia tehnyt Vaclav Nedorost. Hän vei joukkueensa 1–0 ja 3–2-johtoon.

Topi Jaakola tasoitti kauden yhdeksännellä maalillaan ajassa 32.04 lukemiksi 1–1. Daine Todd puolestaan täräytti kauden ensimmäisellä osuman 2–2-tasoituksen kolmannen erän alussa.

Johto ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Nedorost laukoi illan toisen maalinsa. Loppulukemat viimeisteli tyhjään maaliin Lukas Kaspar puoli minuuttia ennen pelin loppua.

Ennen Kasparin voittomaalia Jokerit sai hakea tasoitusta ylivoimalla peräti neljä minuuttia, kun Tomas Survoy sai 2+2 minuuttia korkeasta mailasta. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt.

”Kolmannessa erässä oli paikat tasoittaa ja mennä jopa ohitse. Vastustajan maalivahti on ennenkin ollut meille paha vastustaja ja veti kyllä nyt pitemmän korren”, Jokerien valmentaja Erkka Westerlund sanoi seuran verkkosivuilla.

Westerlund iloitsi myös Nuorten Leijonien maailmanmestaruudesta. MM-kulta osoittaa Westerlundin osoittaa suomalaisen seuratyön toimivuudesta.

”Tämä on hyvä merkki ja mittari suomalaiselle jääkiekkoilulle. Mestaruus kertoo, että Suomessa tehdään oikeita asioita, arvokasta seuratyötä on takana ja suomalaisen jääkiekkoilun yhteistyötä kaiken kaikkiaan. Vaikka joukkue lopulta tekee sen, niin kaikkien suomalaisten kannattaa olla ylpeitä. ”

Roni Rekomaa / Lehtikuva
Näin muhkea parta Jokerien ensimmäisen maalin Bratislavassa tehneellä Topi Jaakolalla oli lokakuussa.
Näin muhkea parta Jokerien ensimmäisen maalin Bratislavassa tehneellä Topi Jaakolalla oli lokakuussa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!