Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Messin loistopeli upotti Espanyolin – kuumassa paikallisottelussa 11 varoitusta ja kaksi ulosajoa

Urheilu
 
ALBERT GEA / Reuters
Lionel Messi oli Barcelonan sankari Espanjan cupin ottelussa Espanyolia vastaan.
Lionel Messi oli Barcelonan sankari Espanjan cupin ottelussa Espanyolia vastaan. Kuva: ALBERT GEA / Reuters

Supertähti Lionel Messi oli jälleen huippuiskussa, kun Barcelona kaatoi paikallisvastustaja Espanyolin Espanjan cupissa maalein 4–1. Messi ratkaisi neljännesvälierän ensimmäisen osaottelun tekemällä kaksi maalia ja syöttämällä toiset kaksi.

Vierasjoukkue Espanyol aloitti maalinteon, kun Felipe Caicedo sijoitti vastahyökkäyksen päätteeksi pallon ohi torjuntavuorossa olleen Marc-Andre ter Stegenin vain yhdeksän minuutin pelin jälkeen.

Tasoitusta ei tarvinnut odottaa kauan, vaan Messi vältti paitsioansan ja ohitti Pau Lopézin neljä minuuttia myöhemmin. Hetki ennen taukoa Messi onnistui uudestaan, kun komea vapaapotku kolahti yläriman kautta maaliin Lopézin haroessa tyhjää.

Toisella puoliajalla Messi tarjoili maalipaikat Gerard Piquelle ja Neymarille, ja näin Barça varmisti mukavat lähtökohdat ensi keskiviikkona vuorossa olevaan toiseen osaotteluun.

Tunteet kävivät paikallispelissä todella kuumina, ja vierailta ajettiin kentältä Hernan Perez ja Pape Kouli Diop. Barcelonalta varoituksen saivat kaikki maalintekijät sekä uruguaylaiskärki Luis Suárez. Yhteensä ottelussa jaettiin 11 varoitusta ja kaksi ulosajoa.

Lisäksi ottelun jälkeen puhutti Lopéz, joka talloi pahannäköisesti maassa istuneen Messin nilkan päälle sekä Suárez, joka irvaili Lopézille epäurheilijamaisesti Messin toisen maalin jälkeen.

Toisesta osaottelusta onkin luvassa kuuma, vaikka puolivälieriin jatkajasta tuskin on epäselvyyttä.

ALBERT GEA / Reuters
Messi juhli yhdessä Jordia Alban ja Neymarin kanssa.
Messi juhli yhdessä Jordia Alban ja Neymarin kanssa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!