Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

NHL-pomo Kekäläinen puolustaa myytyä kärkipelaajaa: ”Hän ei tehnyt mitään väärää”

Urheilu
 
Jamie Sabau
Jarmo Kekäläinen on Columbuksen General Manager.
Jarmo Kekäläinen on Columbuksen General Manager. Kuva: Jamie Sabau

NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin general manager Jarmo Kekäläinen teki torstaina kovan kaupan, kun hän vaihtoi joukkueen vuoden 2010 ykkösvarauksen Ryan Johansenin Nashville Predatorsin puolustajaan Seth Jonesiin.

Kekäläinen väänsi kesällä pitkään Johansenin kanssa jatkosopimuksesta, ja lopulta 23-vuotias kanadalaishyökkääjä kirjoitti nimensä kolmevuotiseen jatkosopimukseen vasta lokakuun alussa.

Nyt Kekäläinen kuitenkin päätti toimittaa päävalmentajaksi 21. lokakuuta tulleen John Tortorellan kanssa huonosti toimeen tulleen hyökkääjän muualle.

”Tällä ei ole mitä tekemistä John Tortorellan kanssa. Ryan Johansen ei tehnyt mitään väärää. Hän on hyvä pelaaja ja joukkuetoveri”, Kekäläinen sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Columbuksella on ollut tilausta johtavalle puolustajalle, ja Nashville puolestaan kaipasi hyökkääjää. Näin ollen molemmat saivat – ainakin paperilla – mitä halusivat.

”Tämä on varmaan sellainen siirtokauppa, jossa molemmat joukkueet voivat hyötyä. Meillä on heitä enemmän syvyyttä hyökkäyksessä, ja heillä on kenties liigan paras puolustus. Niinpä he voivat luopua Seth Jonesin kaltaisesta pelaajasta.”

”On vaikea luopua Johansenin tasoisesta pelaajasta, mutta jos haluaa saada tämän luokan puolustajan, sen joutuu tekemään”, Kekäläinen totesi.

Johansen on tällä kaudella pelannut 38 ottelua tehoilla 6+20. Jones on puolestaan saanut kasaan 40 pelissä yhden maalin ja kymmenen syöttöä.

Aaron Doster USA Today Sports
Ryan Johansen vaihtaa Columbuksen Nashvilleen.
Ryan Johansen vaihtaa Columbuksen Nashvilleen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?