Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rallin MM-sarja jatkaa kolme kautta kautta Nelosella

Urheilu
 

Rallin MM-sarja näkyy Nelosella seuraavat kolme kautta. Nelonen Media ja WRC Promoter-yhtiö ovat solmineen MM-sarjan Suomen mediaoikeuksista kaudet 2016–2018 kattavan sopimuksen.

Nelonen on näyttänyt rallin MM-sarjaa myös edelliset kaksi kautta.

Rallin MM-sarjan kiinnittäminen pitkällä sopimuksella oli Nelonen Median tärkeimpiä urheilupuolen tavoitteita vuodelle 2016, kertoo yhtiön tv-johtaja Jani Hartikainen.

”Halusimme nimenomaan sitoutua saman tien pitemmäksi aikaa, sillä tahdomme tarjota jatkuvuutta rallifaneille, joita tässä maassa todellakin riittää. Ralli on yksi meidän rakkaimmista kansallislajeistamme”, Hartikainen sanoo tiedotteessa.

”Uskomme vahvasti, että koko sarja on 2017 voimaan tulevien sääntöuudistusten, uusien autojen ja tiimien vuoksi uuden kukoistuksen ja kulta-ajan kynnyksellä”, hän jatkaa.

WRC Promoterin toimitusjohtaja Oliver Ciesla pitää tärkeänä, että rallin MM-sarja näkyy Suomessa jatkossakin. Hän kuvailee Suomen ralliperinteitä legendaarisiksi.

Rallin MM-sarja alkaa Monte Carlosta 21.–24. tammikuuta. Suomen ykkösajaja on kahdella viime kaudella MM-sarjassa toiseksi sijoittunut Jari-Matti Latvala, joka ajaa Volkswagenilla.

Viime kaudella Latvala voitti kolme osakilpailua.

Suomen MM-ralli ajetaan Jyväskylän ympäristössä 28.–31. heinäkuuta. Latvala juhli sen voittoa viime kaudella.

Nelonen Media ja Helsingin Sanomat kuuluvat Sanoma-konserniin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!