Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Risto Dufva: Liigan laajennus on auttanut Nuoria Leijonia menestymään

”Laajennus on tuonut nuorille pelaajille työpaikkoja.”

Urheilu
 
Liiga-valmentajat kertaavat U20-menestyksen syitä: ”SM-liigaa pitää kiittää laajentumisesta”
Liiga-valmentajat kertaavat U20-menestyksen syitä: ”SM-liigaa pitää kiittää laajentumisesta”
Valtaosa Nuorten Leijonien kultaa voittaneesta joukkueesta pelaa kotoisessa Liigassamme. Risto Dufva, Jyrki Aho, Lauri Marjamäki ja Jussi Tapola kertoivat mielenkiintoisista näkemyksiään siitä, minkälainen merkitys Liigalla on ollut Nuorten Leijonien kehittymisen kannalta.

Nuorten Leijonien maailmanmestaruudesta pitää kiittää myös kotimaan jääkiekkoliigaa, sanoo Rauman Lukon päävalmentaja Risto Dufva. Dufvan mukaan liigan laajennus on auttanut paljon nuoria suomalaisia jääkiekkoilijoita, ja työpaikkojen lisääntymisestä seurannut hyöty näkyi Nuorten Leijonien menestyksessä.

”Kyllä pitää Liigaa kiittää omalla tavallaan. Suomen joukkueen kiintotähdet tulevat suurimmaksi osaksi Liigasta. Tässä tulee vähälle huomiolle jäänyt asia, että paljon parjattu liigan laajennus on tuonut nuorille suomalaisille pelaajille työpaikkoja ammattilaissarjaan”, Risto Dufva sanoi Nelonen Pron haastattelussa.

”Jos neljä joukkuetta laajennetaan, se on lyhyellä matikalla laskettuna sata uutta työpaikkaa. Niitä kaikkia ei täytetä ulkolaisilla pelaajilla. Nyt on nähty se hyöty”,

Dufvan mukaan pelipaikka on avainasia, kun lahjakkuuksia jalostetaan.

Kärppien päävalmentajan Lauri Marjamäen mukaan on ollut hienoa seurata, kuinka hyviä pelaajia nuorista on noussut esiin.

”Ihan nuorimmat ovat kärjessä kantamassa vastuuta, mikä on hieno asia suomalaiselle jääkiekolle”, Marjamäki sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!