Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaapo Kähkösen voittokulku jatkui myös Liigassa

”Siirsin nopeasti turnauksen jälkeen ajatukset tähän peliin. Juhlimaan ehdin myöhemminkin”

Urheilu
 
Markku Ulander
Kaapo Kähkönen on nuorten tuore maailmanmestari.
Kaapo Kähkönen on nuorten tuore maailmanmestari. Kuva: Markku Ulander

Blues 4

TPS 2

Espoon Bluesilla oli takanaan viisi tappiollista ottelua. Lauantaina joukkueen maalille palasi tuore nuorten maailmanmestari Kaapo Kähkönen, ja heti katkesi tappioputki.

Turun Palloseura teki kaksi maalia Kähkösen taakse, mutta Blues voitti helposti 4–2.

”Siirsin nopeasti turnauksen jälkeen ajatukset tähän peliin. Juhlimaan ehdin myöhemminkin”, sanoi Kähkönen, joka torjui 30 laukausta. Erityisesti ottelun viimeisen viiden minuutin aikana tuli parikin hyvää torjuntaa, jotka osaltaan varmistivat espoolaisille erittäin tervetulleen voiton.

Sen varmisti maalinteon muodossa puolustaja Otso Rantakari. Bluesin kultakypärä teki kauden viidennen maalinsa, kun hän siirsi kotijoukkueen johtoon 3–2 toisen erän lopulla.

Eniten yleisöä villitsi vastikään 17 vuotta täyttänyt Urho Vaakanainen. Liigan ensimmäinen 1999 syntynyt pelaaja laukoi uransa ensimmäisen liigamaalin. ”Todella siistiltä tuntuu. Ei ole ollut kauhean paljoa paikkoja tätä ennen, mutta nyt pääsin vetämään hyvästä paikasta”, Vaakanainen kertoi.

Hän liittyi liigamiehistöön Bluesin A-nuorista marraskuussa. Puolustajapelaajan ensimmäinen maali Liigassa syntyi 13 ottelussa ja 14 laukauksella.

Vaakanainen muutti 14-vuotiaana Espooseen. ”Kotikaupungissani Joensuussa ei enää ollut tarpeeksi kilpailua”, kertoi Vaakanainen, jolla on edessään 18-vuotiaiden MM-kisat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!