Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mäkäräinen ampui tasaisesti sakkoja – Laukkanen oli päästä yllättämään

Urheilu
 
Primoz Jeroncic / Lehtikuva
Mari Laukkanen oli 20. Ruhpoldingin yhteislähtökisassa.
Mari Laukkanen oli 20. Ruhpoldingin yhteislähtökisassa. Kuva: Primoz Jeroncic / Lehtikuva

Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen kävivät sunnuntaina heille harvinaisen kaksinkamppailun ampumahiihdon maailmancupissa.

Kaksikko lähti lähes yhtä matkaa viimeiseltä ampumapaikalta Ruhpoldingin yhteislähtökisassa. Laukkanen oli vain yhdeksän sekuntia Mäkäräistä jäljessä, mutta maalissa ero oli repsahtanut lähes puoleen minuuttiin.

Mäkäräinen oli koko kisan toiseksi nopein hiihtäjä, mutta kun ammunnassa tuli neljä sakkoa, hän jäi 13. tilalle. Hän oli samalla sijalla myös lauantain takaa-ajokisassa.

Laukkanen putosi 20. tilalle, ja hän selviytyi kahdella sakolla.

Alkukaudesta sairastellut Laura Dahlmeier pesi jälleen koko muun porukan. Hän voitti ranskalaisen Marie Dorin Habertin 15,3 sekunnilla. Norjan Tiril Eckhoff kiristi kolmanneksi samalla ajalla toisen ranskalaisen Anais Bescondin kanssa. Cupia johtava Gabriela Soukalova jätettiin seitsemänneksi.

Maailmancup jatkuu ensi viikonloppuna samalla Ruhpoldingin ampumahiihtostadionilla, joka ei kuulu Mäkäräisen suosikkeihin. Ruhpoldingin rata on liian löysä ja pehmeä Mäkäräisen kaltaiselle voimahiihtäjälle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!