Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kultakypärä jätti kriisiseura Bluesin: ”Iso arvostus kannattajia kohtaan”

Urheilu
 
Mikko Stig / Lehtikuva
Otso Rantakari oli Bluesin paras pistemies.
Otso Rantakari oli Bluesin paras pistemies. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Jääkiekon Liigassa pudotuspelipaikasta edelleen taisteleva Espoo Blues ja Otso Rantakari kovat purkaneet puolustajan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Bluesin tiedotteen mukaan Rantakari on saanut mahdollisuuden jatkaa uraansa Suomen liigan ulkopuolella.

Tällä kaudella pisteet 5+15 tehnyt puolustaja on kantanut Bluesissa parhaan pistemiehen merkkinä kultaista kypärää.

“Ensimmäisenä iso kiitos kannattajille kaikesta tuesta vaikeina aikoina. Vaikka tilanne ei olekaan paras mahdollinen toivon, että he jatkavat tukemista kotona ja vieraissa. Iso arvostus kyllä kannattajia kohtaan – harvoin olen nähnyt tuollaista sitoutumista Suomessa keneltäkään. Jatkakaa samaan malliin ja kiitos kaikesta”, Rantakari sanoo tiedotteessa.

Hän jakaa kiitosta myös joukkueen taustajoukoille ja pelikavereille.

“Ilman sitä mahdollisuutta mitä Blues antoi minulle puolitoista vuotta sitten en välttämättä olisi tässä missä olen nyt. Haluan antaa valmennukselle ison kiitoksen siitä, että he ovat jaksaneet olla kärsivällisiä kanssani ja panostaneet kehittämiseeni. Iso kiitos myös huollolle ja fysioterapeuteille. He auttoivat mua paljon ja ovat olleet myös henkisenä tukena. He pistivät minut kuntoon kun sitä tarvitsin.”

“Pelikavereille – ilman heitä ole mua. On ollut kunnia saada pelata Bluesissa kaikkien niiden pelaajien kanssa keitä tässä on ollut. Kiitos.”

Bluesin talousongelmista on uutisoitu syksyn ja talven mittaan laajasti. Seura on suurissa vaikeuksissa, ja joukkueesta on lähtenyt lähes kaikki runkopelaajat.

Junioripitoisesta kokoonpanosta huolimatta joukkue on sijalla 13 vain kolmen pisteen päässä pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle oikeuttavasta kymmenennestä sijasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!