Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

MT ja IS: Käsittämätön kömmähdys Urheilugaalassa – väärä henkilö palkittiin

Urheilu
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Jari Rautiainen, Jarmo Ahonen, Viviane von Hertzen ja Seppo Pehkonen poseerasivat Kehon ja mielen mestarit -palkintojen kanssa.
Jari Rautiainen, Jarmo Ahonen, Viviane von Hertzen ja Seppo Pehkonen poseerasivat Kehon ja mielen mestarit -palkintojen kanssa. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Kehon ja mielen mestarit palkittiin:

 Olympiajoukkueen fysioterapeutti Jarmo Ahonen

 Olympiajoukkueen ja koripallomaajoukkueiden fysioterapeutti Seppo Pehkonen

 Leijonien fysioterapeutti Jari Rautiainen

 Koripallomaajoukkueen ja mm. Mika Salon fysioterapeutti Jukka Viitasaari

 Taitoluistelijoiden parissa työskennellyt Viviane von Hertzen.

Järjestäjät tekivät tiistaina järjestetyssä Urheilugaalassa uskomattoman mokan, kertovat Maaseudun Tulevaisuus ja Ilta-Sanomat.

Fysioterapeutti Jukka Viitasaari piti palkita elämäntyöstään Kehon ja mielen mestarit -palkinnolla, mutta hänen sijastaan lavalle haettiin Viestinnän keskusliiton VKL:n toimitusjohtaja Jukka Viitasaari.

Viitasaari kertoo Ilta-Sanomille, kuinka gaalan virallisin tunnuksin varustettu naishenkilö tuli hakemaan häntä pöydästä, jossa hän istui muun muassa hänet kutsuneen Valon toiminnanjohtajan kanssa.

”Sanoin heti, että nyt kyllä haet väärää henkilöä, sillä minulla ei ole urheilun kanssa mitään tekemistä – paitsi, että kävelen päivittäin hissittömän kerrostalon yläkertaan”, Viitasaari sanoo.

”Järjestäjä ei antanut periksi, vaan sanoi, että suoran tv-lähetyksen vuoksi aika on tiukassa ja nyt on jo mentävä. Hän hoki koko ajan, että tämä on yllätyspalkinto.”

Viitasaari kertoo luulleensa, että kyseessä on joku käytännön pila, mutta hänen vastalauseitaan ei kuunneltu.

Hän käveli lavalle muiden palkittavien kanssa, ja kiitospuheen jälkeen vuorossa olisi ollut haastattelu mediatilassa.

”Lavalta pois astellessamme kysyin kolmelta muulta palkitulta, mitä nämä tekivät työkseen. Vastaukset kuultuani olin lopullisesti varma, että järjestäjät olivat erehtyneet pahasti henkilöstä. Siinä vaiheessa vihelsin pelin poikki, ja luovutin palkinnon järjestäjän edustajalle, joka hämmästeli ratkaisuani ja sanoi laittavansa pokaalin mediatilan rekvisiitaksi”, Viitasaari selvittää.

Fysioterapeutti Viitasaari on uransa aikana työskennellyt muun muassa koripallomaajoukkueen ja formulakuskien Kimi Räikkösen ja Mika Salon kanssa. Hän kertoo Ilta-Sanomille, ettei ollut saanut kutsua juhlallisuuksiin ja epäilee viimevuotisen muuton Helsingistä Kuopioon olleen osasyynä.

”Vaikuttaisi siltä, että järjestäjillä ei ole ollut Kuopion-osoitettani”, hän toteaa.

”Olisin tietysti halunnut olla paikalla gaalassa vastaanottamassa palkintoa. Mutta en osaa sanoa, olenko varsinaisesti pettynyt tai onko minulla loukattu olo. Pääasia, että asia saadaan korjattua.”

VKL:n toimitusjohtaja Jukka Viitasaari.
VKL:n toimitusjohtaja Jukka Viitasaari.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!