Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pekka Rinne syötti pikamaalin ja yllätettiin vanhanaikaisella

Urheilu
 
Bruce Fedyck / USA TODAY SPORTS
Winnipegin puolustaja Dustin Byfuglien yllätti Pekka Rinteen vanhanaikaisella ja tuikkasi kiekon maaliin.
Winnipegin puolustaja Dustin Byfuglien yllätti Pekka Rinteen vanhanaikaisella ja tuikkasi kiekon maaliin. Kuva: Bruce Fedyck / USA TODAY SPORTS

Nashville Predators ja maalivahti Pekka Rinne saivat vierasottelussa Winnipeg jetsiä vastaan salama-alun.

Kevin Fiala vei NHL-uransa avausmaalilla Nashvillen 1–0-johtoon, kun ottelua oli pelattu vain 59 sekuntia. Maali tosin varmistui vasta puolentoista minuutin pelin jälkeen, kun erotuomari tarkisti tilanteen videolta seuraavalla pelikatkolla.

Videotarkastuksessa selvisi, että Fialan laukaus pomppasi pois maalikamerasta. Rinne oli mukana maalinteossa, sillä hänet merkittiin osumaan toisena syöttäjänä.

Nashvillen vauhdikkaan alun jälkeen Winnipeg pääsi mukaan peliin ja iski toisessa erässä kolme maalia Pekka Rinteen taakse. Ottelu näytti jo ratkenneen, kun Nikolaj Ehlers laukoi ajassa 45.58 4–1-johtoon.

Viimeisen yhdentoista minuutin aikana Nashville teki kuitenkin kolme maalia. James Neal laukoi 4–4-tasoituksen taidokkaasti vain 14 sekuntia ennen varsinaisen pelin loppua.

Jatkoajalla Winnipeg vei kuitenkin voiton, kun Blake Wheelerin laukaus painui aavistuksen helposti ohi Pekka Rinteen. Vain hetekeä aiemmin Nashvillen Ryan Johansen oli lähellä tehdä voittomaalin.

Hänen laukauksensa osui kuitenkin tolppaan. Osuma olisi ollut komea lopetus Johanssenin upealle pelille, joka toi hänelle kolme (1+2) tehopistettä.

Pekka Rinne torjui ottelussa 19 laukausta.

”Lauoimme paljon ja se on hyvä asia, mutta meidän pitäisi päästä myös paluukiekoihin”, Nashvillen hyökkääjä Filip Forsberg harmitteli The Tennesean-lehden mukaan.

”Maalit tulevat kuitenkin niistä. Mielestäni meidän on kiinnitettävä jatkotilanteisiin enemmän huomiota.”

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Winnipegin puolustaja Dustin Byfuglien. Hän teki ottelussa kaksi maalia, joista toinen syntyi vanhanaikaisella toisen erän loppupuolella.

Nashvillen puolustus ei kyennyt pysäyttämään oikealta noussutta väkivahvaa pelaajaa, joka kiersi maalin ja tuikkasi kiekon ohi Rinteen.

Nashville on itäisessä konferenssissa kahdeksantana 46 pisteellään. Voitollaan Winnipeg nousi Nahsvillesta kolmen pisteen päähän ja on mukana taistelussa pudotuspelipaiksta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!