Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilmaveivi pääsi postimerkkiin ja nyt tehtiin merkki Nuorista Leijonistakin

Urheilu
 
Posti
Kasperi Kapanen (edessä) teki voittomaalin Venäjää vastaan ja riemuun yhtyivät Miro Keskitalo (vas.) ja Vili Saarijärvi.
Kasperi Kapanen (edessä) teki voittomaalin Venäjää vastaan ja riemuun yhtyivät Miro Keskitalo (vas.) ja Vili Saarijärvi. Kuva: Posti

Suomen kansa muistaa hyvin Mikael Granlundin ilmaveivimaalin Venäjää vastaan Bratislavan MM-kisoissa 2011. Siitä maalista tehtiin postimerkki, ja nyt saavat myös Nuoret Leijonat oman merkkinsä.

Postimerkki kertoo siitä hetkestä, kun Kasperi Kapanen, Miro Keskitalo ja Vili Saarijärvi ryntäävät riemuitsemaan ilman kypäriä ja hanskoja, kun jääkiekon nuorten MM-turnauksen loppuottelu oli ratkennut vain muutamia sekunteja aikaisemmin.

Yelena Rusko ikuisti tuon hetken heti Kapasen tekemän voittomaalin jälkeen, kun Venäjä oli kukistunut jatkoajalla 4–3. Merkin ovat suunnitelleet Susanna Rumpu ja Ari Lakaniemi.

Uusin jääkiekkomerkki tuli jakeluun Postin verkkokaupassa perjantaina 15. tammikuuta ja sitä voi ostaa kymmenen kappaleen arkeissa hintaan 11 euroa. Nuorten Leijonien riemuhetki on ykkösluokan ikimerkki.

”Haluaisimme tuoda postimerkissä esille sitä positiivista energiaa, mitä Nuoret Leijonat tarjosivat kansalle koko turnauksen ajan sekä peleissä että iloa ja itsevarmuutta hehkuvissa haastatteluissa”, Design Manager Tommi Kantola Postista sanoi.

Jääkiekkoliiton urheilutoimenjohtaja Timo Bäckman pitää merkkiä kunninosoituksena koko Nuorille Leijonille ja loistavasti sujuneille MM-kotikisoille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!