Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Djokovic kestää kuumuuden

Kokenut Serena Williams on taas naisten ykkössuosikki Australian avoimissa.

Urheilu
 

Kestä kuumuutta tai kävele ulos kentältä. Tenniksen Australian avoin mestaruusturnaus käynnistyy maanantaina tutulla teemalla.

Lyöntien pitää kulkea, mutta kuumuudessa on osattava elää. Viime vuonna Serbian Novak Djokovic hallitsi helteen, edellisenä Sveitsin Stan Wawrinka.

Ammattilaistennis jäi marraskuussa tauolle Djokovicin johdolla ja palaa samassa komennossa Melbourneen.

Djokovic antoi varoituksen kunnostaan, kun hän pöllytti Espanjan Rafael Nadalin Dohan ATP-finaalissa. Djokovic kestää varmasti helteen ja paineet. Kestävätkö muut?

Sveitsin Roger Federer lensi suoraan Australiaan valmistautumaan. Brisbanen turnauksen finaali antoi huolestuttavia viitteitä. Kanadan huonoryhtinen Milos Raonic löi Federerin ulos loppuottelussa. Raonic ei näytä atleettisimmalta pelaajalta, mutta hänen syöttö-kämmenyhdistelmänsä tekee kipeää useimmille pelaajille.

Federer harvoin selittelee, mutta flunssa imi mehut 34-vuotiaasta taiturista Brisbanessa. Selitys kelpaa, mutta Melbournen suosikiksi hänestä ei ole.

”Tiedän, olen voittanut kaksi grand slamia kahdessa vuodessa, mutta edelleen se on jotain uskomatonta minulle, epänormaalia. On vaikea asettaa tavoitteeksi vain grand slam -turnauksen voittaminen”, Wawrinka sanoi Australian avoimien verkkosivuilla.

Sveitsin kakkospelaaja esiintyy liian ailahtelevasti, että häneen kannattaisi sijoittaa. Jos Wawrinkan peli, ja varsinkin rystylyönti kulkee, ei häntä pysäytä kukaan. Ongelma piilee siinä, ettei Wawrinka tiedä aina itsekään, milloin rysty rullaa.

Naisten suursuosikin Serena Williamsin valmistautuminen kauteen meni poskelleen, kun hän loukkasi polvensa Hopman cupissa tammikuun alussa. Muita harjoitusturnauksia hän ei pelannut.

”Viime vuosi oli kova fyysisesti, mutta olen valmis”, Williams sanoi medialle Perthissä. ”Olen harjoitellut kovaa ja käynyt rajoillani.”

Romanialainen Simona Halep vaikuttaa Williamsin vahvimmalta haastajalta, mutta kestääkö hyvin liikkuva Halep kuuman ja seitsemän kovaa ottelua?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!