Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joukkopako Bluesista jatkuu – tällä kertaa vaihtokauppa TPS:n kanssa

Urheilu
 
Mikko Stig / Lehtikuva
Bluesin Kalle Kaijomaa (vas.) pelaa jatkossa TPS:n Otto Niemisen joukkuekaverina.
Bluesin Kalle Kaijomaa (vas.) pelaa jatkossa TPS:n Otto Niemisen joukkuekaverina. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Talousvaikeuksissa rämpivä jääkiekkoseura Espoon Blues ilmoitti lauantaina kolmen pelaajan jättävän joukkueen. Kalle Kaijomaa, Jussi Makkonen ja Markus Poukkula suuntaavat Bluesista muualle.

Tällä liigakaudella on seurattu pelaajien joukkopakoa Bluesista, joka ei ole talousongelmien vuoksi aina pystynyt maksamaan palkkoja ajallaan. Osa pelaajista on lähtenyt omasta halustaan, osa Bluesin säästötoimenpiteiden vuoksi.

Lauantaina Blues kertoi tehneensä vaihtokaupan TPS:n kanssa. Kapteenina toiminut puolustaja Kaijomaa ja hyökkääjä Makkonen siirtyvät Turkuun loppukaudeksi. Vastineeksi TPS lainaa puolustaja Matias Pullin ja hyökkääjä Oskari Siikin Bluesiin.

20-vuotiaat Pulli ja Siiki ovat päässeet tällä kaudella haistelemaan liigatunnelmaa TPS:n miesten joukkueessa, mutta osa peleistä on kulunut A-junioreissa.

”Pelaajavaihdoilla saamme vahvistettua joukkuetta puolustuksen ja hyökkäyksen osalta. Erityisesti keskushyökkääjien osalta meillä on paha loukkaantumissuma tällä hetkellä. Samalla Pulli ja Siiki saavat mahdollisuuden suurempaan rooliin Liigassa”, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi seuran tiedotteessa.

Lisäksi Blues tiedotti, että hyökkääjä Markus Poukkula on purkanut sopimuksensa. Täksi kaudeksi JYPistä Bluesiin siirtynyt Poukkula ehti pelata espoolaisseurassa 34 liigaottelua tehopistein 1+10=11.

Poukkulan uudesta seurasta ei ole vielä tietoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?