Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaalla vain huoltajana – Iivo Niskanen aikoo ”poltella karstoja” Imatran SM-ladulla

Urheilu
 
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Iivo Niskasen kausi on sujunut vaikeasti.
Iivo Niskasen kausi on sujunut vaikeasti. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Enemmän tai vähemmän pieleen menneen alkukauden jälkeen olympiavoittaja Iivo Niskanen aikoo rakentaa uuden kilpailukunnon.

”Pakko saada homma hallintaan. Tuollaisella keskiketterällä suorittamisella tulee aika huono maku kaudesta. Nyt vain treenin kautta kohti parempia tuloksia”, Niskanen sanoi toppapuku päällä ja varasauvanippu kourassa sunnuntaina Vantaan Hakunilassa.

Niskasen oli määrä kilpailla sunnuntaina yhdistelmäkilpailussa, mutta hän tyytyikin huoltajan osaan, muun muassa kihlatulleen Saana Kemppaiselle.

”En ole vielä niin toipunut, että olisi ollut järkeä kilpailla. Jos miettii jatkoa, niin tässä on kuukausi hiihdetty ilman kunnon virettä. Ei se tule sillä, että hiihtää väsyneenä kilpaa. Näin oli pakko järkeillä. Vähän odotellaan, että kroppa on normaali”

Paluu kilpaladulle siirtyi näillä näkymin vajaan kahden viikon päähän Imatran SM-kisoihin. Siellä Niskanen aikoo kilpailla jokaisena kolmena päivänä.

”Vähän poltellaan siinä karstoja ja katsotaan sitten, jos kulkisi Kollenilla.”

Oslon Holmenkollenilla helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna hiihdettävää 50 km:n (p) maailmancupia Niskanen on pitänyt yhtenä kauden tärkeimmistä starteista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?