Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kontinen haluaa vähintään välieriin Australiassa, muttei ota paineita: ”Tenniskenttä aina samankokoinen”

Urheilu
 
Henri Kontinen (vas.) ja John Peers pelaavat Australian avoimissa nelinpeliparina.
Henri Kontinen (vas.) ja John Peers pelaavat Australian avoimissa nelinpeliparina.

Suomen Henri Kontinen ja Australian John Peers aloittivat yhteisen taipaleensa tenniksen nelinpelissä turnausvoitolla Brisbanessa, ja parin suomalaispuolisko lähtee luottavaisena myös kauden ensimmäiseen grand slam -turnaukseen Australian avoimiin.

Melbournessa kahdeksanneksi sijoitettu pari pääsee kentälle keskiviikkona tai torstaina. Toiselle puolelle verkkoa astelee Australian sijoittamaton pari Luke Saville / John Patrick Smith.

”Näin Smithin peliä viimeksi Brisbanessa. Hän pelaa kaksinpelaajaksi hyvää nelinpeliä, ja ihmettelenkin, ettei hän ole vielä päättänyt keskittyä nelinpeliin. Saville on minulle entuudestaan vieras”, Kontinen sanoo tennisliiton tiedotteessa.

”Emme ole vielä puhuneet vastustajasta Johnin kanssa. Niin kliseistä kuin se onkin, oma peli on tärkeintä. Vain pelaamalla itse hyvin voittaa.”

Kontisella ja Peersillä on kummallakin seitsemän ATP-turnausvoittoa. Tähtäin on korkealla myös Melbournessa.

”Emme ole asettaneet kisaan erityistä tavoitetta, mutta totta kai lähdemme jokaiseen matsiin taistelemaan voitosta. Jos jäämme täällä välieriin, niin ainahan tappio harmittaa, mutta ei meille tule itku puseroon.”

”Grand slameissa tulee automaattisesti iso fiilis. On paljon faneja, ja jokaisessa turnauksessa on oma historiansa. Mutta vaikka itse tapahtuma on valtava, on tenniskenttä aina samankokoinen. Sille mennessä en mieti, missä pelaan. Keskityn vain matsiin.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!