Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uskaltaako Arsenal voittaa?

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kottilat: Uskaltaako Arsenal voittaa?
Kottilat: Uskaltaako Arsenal voittaa?
HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika Kottila ja Santtu Kottila nostavat tällä viikolla futistutkalleen talvitauolta palaavan Bundesliigan sekä Arsenalin mahdollisuudet taistella jopa Valioliigan mestaruudesta. Viikon väitteessä Santtu iskee suoraan isoveljensä Mikan kiukkuhermoon väittämällä, että Suomi tarvitsee sisäoppilaitosmaisia futisakatemioita.

Tämän viikon HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika Kottila ja Santtu Kottila nostavat futistutkalleen talvitauolta palaavan Bundesliigan sekä Lontoon derbyn Arsenal–Chelsea.

Bundesliigassa vietetään Euroopan huippusarjoista pisin talvitauko. Mikan mukaan se on joukkueille suuri mahdollisuus, mutta osa valmentajista käyttää sitä väärin. ”Tauko pitäisi käyttää lepäämiseen, hyvän fiiliksen nostattamiseen sekä yksinkertaisten pelillisten asioiden harjoittelemiseen”, Mika linjaa. Muutoin uhkana on ”ylivalmentaminen”, joka pahimmillaan ajaa koko joukkueen erittäin pahaan jumiin.

Santun viikon valintana on Lontoon derby Arsenalin ja Chelsean välillä. Chelsean kausi on ollut pettymys, mutta Arsenalilla on pitkästä aikaa todella hyvä mahdollisuus voittaa Valioliigan mestaruus. Kysymys kuuluukin: uskaltaako Arsenal voittaa?

Viikon väitteessä Santtu iskee suoraan isoveljensä Mikan kiukkuhermoon väittämällä, että Suomi tarvitsee sisäoppilaitosmaisia futisakatemioita.

Seuraa Kottiloita myös facebookissa ja twitterissä @kottilat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?