Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puolustajalegenda Kimmo Timonen katkerana kohtelustaan: ”Savolaispoika on helpompi ohittaa”

Urheilu
 
David Banks / USA Today Sports
Kimmo Timonen
Kimmo Timonen Kuva: David Banks / USA Today Sports

Pitkän uransa viime keväänä NHL:n mestaruusjuhliin Chicagon riveissä päättänyt Kimmo Timonen arvioi, että häntä arvostetaan Kanadassa enemmän kuin Suomessa. Arvostuksen puute on saanut miehen purkamaan tunteensa sanoiksi.

Timosen mittavaa uraa ei huomioitu Suomessa kutsulla Linnan juhliin, eikä Urheilugaalassakaan tullut tunnustusta, vaikka ennakkokaavailuissa Timoselle uskottiin elämänurasta palkinto osuvan.

Nyt entinen NHL- ja maajoukkuepuolustaja on avautunut kohtelustaan blogissaan.

”Tiedän, että Suomessa on uutisoitu siitä, etten saanut kutsua Linnanjuhliin ja jäin huomiotta myös Urheilugaalassa. En voi väittää, ettenkö olisi ottanut kutsua itsenäisyyspäivänjuhliin tai jotakin tunnustusta gaalassa vastaan mielelläni.”

”Ei ole minun asiani arvioida muiden tekemiä päätöksiä, mutta harmikseni huomasin, että arvostukseni on aika pientä suomalaisten päättäjien silmissä. Itse asiassa minua ja uraani arvostetaan enemmän Pohjois-Amerikassa kuin Suomessa.”

Timonen kirjoittaa blogissaan myös kunnioituksesta.

”Oman urani aikana kunnioitus oli todella tärkeässä roolissa. Halusin pitää huolta siitä, että kunnioitan joukkuetovereita ja peliä ja yritin huolehtia myös siitä, että muut joukkueessa toimivat samoin.”

Puolustajalegenda näkee myös itsessään syytä ilman huomionosoituksia jäämiseen.

”Olen aina pyrkinyt pitämään matalaa profiilia pelihommien ulkopuolella. En ole halunnut olla näkyvästi esillä iltapäivä- tai naistenlehdissä.”

”Varmasti osaltaan asioihin vaikuttaa sekin, että olen kotoisin Kuopiosta. Suomalaispäättäjien silmissä savolaispoika on helpompi ohittaa kuin Etelä-Suomessa kasvanut.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!