Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK ilotteli alussa ja lopussa

TPS tarjoili kolmannen perättäisen voiton helsinkiläisille.

Urheilu
 
Jani Mesikämmen

TPS 1

HIFK 6

Turku

HIFK ei vierasjoukkueena tuntenut armoa Turussa valtavassa loukkaantumissumassa tarpovan TPS:n marssitettua jäälle siipirikkoisen ja nuorisopitoisen miehistön. Helsinkiläiset ottivat pelin nopeasti haltuunsa ja takoivat heti avauserään kolme osumaa.

Tämä käytännössä riitti sarjapisteiden lunastamiseen.

TPS ei luopunut taistelusta, mutta HIFK kontrolloi peliä ja esitti lähes virheetöntä pelaamista täydet kolme erää. Tylyt 6–1-loppulukemat punapaidat takoivat taululle ottelun päätösminuuteilla.

”Vahva vieraspeli meiltä, aika vähän tehtiin virheitä. Pahoja virheitä ei ollut kuin se Tepsin ainoa maali. TPS laukoi paljon, mutta paljon ulkosektorista, pelattiin hyvin omaa aluetta,” iloitsi HIFK:n johtohahmoihin lukeutunut puolustaja Tommi Taimi.

Porilaislähtöinen Taimi pelaa Helsingissä uransa toistaiseksi tehokkainta kautta, ja hän kaunisteli keskiviikkonakin lukemiaan kahdella syötöllä. Silti Taimi iloitsi ennen kaikkea kokonaisvaltaisesta esiintymisestä.

Hyökkäyspäässä vieraat löysivät tehoja laajalla rintamalla, osumat kirjattiin viidelle eri miehelle. Ja vaikka viime peleissä loistanut Ville Husso joutui torjuntatöihin lähes 40 kertaa, HIFK-maalivahti selvisi aika helpolla iltapuhteestaan.

”Virheetöntä lätkää pitää pystyä pelaamaan kevättä kohti mentäessä. Joukkueet parantavat peliään koko ajan, ja siinä kyydissä pitää pysyä mukana,” Taimi pohti kevään kuvioita.

HIFK:n kevätsesonki näyttää juuri nyt alati valoisammalta.

Joukkue nappasi Turusta kolmannen perättäisen voittonsa ja liimautui tiukasti Kärppien kantaan sarjakakkosena.

Taimi myönsi, että sarjatilanne on tiedostettu pukukopissa, mutta ajatus ei silti harhaile pois olennaisista asioista. HIFK janoaa jopa runkosarjan voittoa, mutta se vaatii tasaista suoritustasoa.

Vesa Koivunen
Tommi Taimi.
Tommi Taimi.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!