Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helenius ei halua kohdata Chisoraa

Suomalaisnyrkkeilijä luopuu EM-tittelistään.

Urheilu
 
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Robert Helenius voitti EM- ja IBF Intercontinental -tittelit joulukuussa Helsingissä.
Robert Helenius voitti EM- ja IBF Intercontinental -tittelit joulukuussa Helsingissä. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Joulukuussa nyrkkeilyn raskaansarjan EM- ja IBF Intercontinental -tittelit voittanut Robert Helenius luopuu EM-vyöstään ja keskittyy maailmanmestaruuden tavoitteluun.

Helenius olisi joutunut puolustamaan titteliään Dereck Chisoraa vastaan. Heleniuksen leiri ei halua kohdata kovaa brittiä, jonka Helenius voitti vuonna 2011 tuomariäänin. Monien mielestä Chisora olisi pitänyt julistaa ottelussa voittajaksi.

”EM-tittelin puolustus Derek Chisoraa vastaan ei vie Robben uraa eteenpäin maailmanmestaruutta ajatellen. Oli helppo päätös luopua EM-vyöstä”, kommentoi managerina toimiva isä Karl Helenius tiedotteessa.

”Nyt on tärkeintä nousta eri nyrkkeilyliittojen rankinglistoilla nopeasti kohti maailman kärkeä ja kohdata maailman kovimmat nyrkkeilijät. Euroopan mestaruuden voittoisa puolustus ei nostaisi Robbea ylöspäin millään listalla.”

Heleniuksella on suunnitelmissa tulevalle keväälle testi, jonka on määrä näyttää suuntaa jatkolle.

“Tuleva vastustaja on Robertille erittäin vaarallinen. Kamppailu vastaa tasoltaan käytännössä MM-karsintaottelua ja näyttää, kuinka lähellä Robert on maailman huippua”, kommentoi Heleniuksen matchmakerina toimiva Markus Lammi.

Tulevan ottelun yksityiskohdista tiedotetaan lähiviikkoina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!