Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Buffalo Billsin Kathryn Smith murtaa amerikkalaisen jalkapalloilun NFL-liigan lasikattoa

Urheilu
 

Amerikkalaisen jalkapalloilun NFL-liigan Buffalo Bills on tehnyt historiaa.

Bills ilmoitti keskiviikkona palkanneensa ensimmäisenä NFL-seurana täysiaikaisen naispuolisen valmentajan, Kathryn Smithin. Smith oli työskennellyt aiemmin Billsin päävalmentajan Rex Ryanin hallinnollisena apulaisena.

”Hän ansaitsee ylennyksen tietojensa ja vahvan sitoutumisensa ansiosta, vain muutamia hänen ominaisuuksiaan nimetäkseni”, Ryan sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Smith työskentelee NFL-liigassa 13. kauttaan. Ennen Billsiä hän työskenteli New York Jetsissä.

Urheilun ammattilaisjoukkueet ovat Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa miehinen maailma, mutta myös naisia on palkattu valmentajaksi viime aikoina.

Viime kesänä NFL-seura Arizona Cardinalsilla oli harjoitusleirillään Jen Welter tukimiesten valmentajana. NBA-seura San Antonio Spurs puolestaan palkkasi apuvalmentajakseen Becky Hammonin.

”Nämä naiset ovat menestyneet erittäin hyvin valmentajan ammatissa ja on ymmärrettävä kuinka innostavaa tämä on Kathryn Smithin kaltaisille naisille kuin myös Billsin organisaatiolle”, Rex Ryan sanoi.

San Antonio Spursin päävalmentaja Gregg Popovich on kehunut vuolaasti Becky Hammonin työpanosta seuransa hyväksi.

”Hän on johtaja, hän on älykäs, intohimoinen, hänellä teräviä huomiota koripallosta ja pelaajat kunnioittavat häntä”, Popovich kehui häntä ESPN:n haastattelussa viime kesänä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?