Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pakkasjakso saattaa tuoda yllätyksiä

Urheilu
 
Viikon varma

Kyvykkään oloinen tamma Blackened (lähtö 2) on aloittanut tämän vuoden räväkästi. Ville Mäkelän valmennettava voitti molemmat viime viikon starttinsa, ja sen otteet vaikuttavat parantuvan startti startilta. Tämänkertainen tehtävä näyttää hieman helpommalta, joten Ari Moilasen ajokilta on lupa odottaa vahvaa panosta.

Viikon tärppi

Avauskohde on yksi tasokkaan finaalikierroksen pelillisistä helmistä. Wasa Warrior olisi ilman laukkaansa suuri suosikki, mutta helpolla ruuna ei takarivin lähtöpaikan takia pääse. Sisäradalta starttaava Cousin Bowl on maistuva yllätyshaku. Hannu Hietasen ajokki lähtee sutjakasti liikkeelle ja voi hyvinkin onnistua pitämään keulapaikan. Siitä ruuna taistelee sitkeästi ja voi pitää pintansa maaliin saakka.

Huomaa tämä

Pitkittynyt pakkasjakso saattaa näkyä yllättävästi osallistujien suoriutumisessa, jos viimeistelyajoja ei olla päästy ajamaan kylmien kelien takia suunnitellusti. Säännöllisesti starttailleilla valjakoilla on selvä etulyöntiasema. Lauantaiksi Lahteen on luvassa jo selvästi leudompaa ilmaa mutta lumisade saattaa tehdä radasta pöpperöisen. Yllätyksiin on siis syytä varautua.

 

Toto76-kierros 3 / Lahti

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 9, 8, 6, 1, 7, 12

2. lähtö: 8

3. lähtö: 9, 1

4. lähtö: 4, 3, 9, 7, 2

5. lähtö: 2, 13

6. lähtö: 7, 5

7. lähtö: 10, 1, 4, 7

 

6x1x2x5x2x2x3 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 23.1. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 6–12.

 

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!