Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Djokovic pudotti viime vuoden turnauksen yllättäjän, Federer saavutti merkkipaalun

Urheilu
 
JASON OBRIEN / Reuters
Novak Djokovic (oik.) voitti Andreas Seppin kolmannella kierroksella.
Novak Djokovic (oik.) voitti Andreas Seppin kolmannella kierroksella. Kuva: JASON OBRIEN / Reuters

Serbian Novak Djokovic eteni tenniksen Australian avoimissa vakuuttavasti neljännelle kierrokselle. Turnauksen ykkössijoitettu Djokovic voitti Italian Andreas Seppin kolmannella kierroksella 6–1, 7–5, 7–6.

Kolmannessa erässä Djokovic selvitti kaksi eräpalloa ja voitti katkaisupelissä.

Djokovic myönsi olleensa onnekas, kun voitti ottelun suoraan kolmessa erässä. ”Erityisesti kolmas erä olisi voinut päättyä toisinkin”, Djokovic sanoi.

Djokovic jakoi tunnustusta myös vastustajalleen Seppille, joka muistetaan hyvin viime vuoden turnauksesta. Silloin hän yllätti kolmannella kierroksella Roger Federerin.

”En ole kovin tyytyväinen joihinkin asioihin toisessa ja kolmannessa erässä. Uskon, että olisin voinut pelata paremmin. Mutta vastassani oli laatupelaaja, joka pudotti Federerin viime vuonna. Hän ei pelkää pelata isoilla areenoilla ”, Djokovic sanoi.

Tämän vuoden turnauksessa Federer jatkaa Djokovicin tavoin neljännelle kierrokselle. Hän voitti neljännessä erässä Bulgarian Grigor Dimitrovin 6–4, 3–6, 6–1, 6–4.

Voitto oli Federerille uran 300. grand slam -turnauksissa. Vain Martina Navratilova on voittanut enemmän otteluita neljässä grand slam -turnauksessa. Hän on kuusi voittoa Federerin edellä.

Lähde: AFP

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!