Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kotikisoihin valmistautuville koripallonuorille arvottiin kova alkulohko

Urheilu
 

Suomen 20-vuotiaat koripallonuoret kohtaavat ensi kesänä EM-kotikisojen alkulohkossa Espanjan, Ranskan ja Israelin.

Lohkot arvottiin perjantaina Münchenissä. 20-vuotiaat nousivat viime kesänä Euroopan A-divisioonaan, kun he voittivat B-divisioonan turnauksen ensimmäisenä suomalaisena joukkueena.

EM-turnaus pelataan Helsingissä. Pelipaikkoja ovat Helsingin jäähalli ja Pasilan Urheiluhalli.

”Tunnelmat ovat odottavat ja innostus jo tässä vaiheessa suurta. Kotikisat ovat suuri mahdollisuus pelata korkeatasoista koripalloa omien fanien edessä ja kovassa seurassa. Lupaan, että laitamme kaikkemme likoon ja nautimme mahdollisuudesta, jonka kotikisat meille tarjoaa”, 20-vuotiaiden miesten päävalmentaja Anton Mirobylov sanoi Koripalloliiton tiedotteessa.

20-vuotiaiden EM-kisoissa pelaa 16 Euroopan parasta maata. Kisat pelataan heinäkuussa.

”Mikäli ei uskalla unelmoida, ei myöskään uskalla voittaa. Lohkomme kaksi isoa ovat Espanja sekä Ranska ja Israelkin huippumaa. Unelmoimme useammasta voitosta jo alkulohkossa”, Mirobylov sanoi.

Myös 18-vuotiaat ja 16-vuotiaat pelaavat EM-kisojen A-divisioonassa. 18-vuotiaiden lohkoon arvottiin Turkki, Saksa ja Kreikka, 16-vuotiaat kohtaavat Kreikan, Serbian ja Viron. 18-vuotiaat pelaavat Turkissa ja 16-vuotiaat Puolassa.

18-vuotiaat tytöt pelaavat B-divisioonassa, jossa he kohtaavat Bosnia-Hertsegovinan, Portugalin, Romanian ja Islannin, 16-vuotiaat taas pelaavat B-divisioonaa Skotlantia, Bulgariaa, Englantia, Irlantia ja Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. 18-vuotiaat pelaavat Bosnia-Hertsegovinassa ja 16-vuotiaat Romaniassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?