Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalainen jalkapallolupaus Glen Kamara hakee uraansa vauhtia Englannin Ykkösliigasta – ”olen todella tyytyväinen, että sain hänet”

Arsenalia edustava Glen Kamara siirtyy loppukaudeksi Englannin kolmannella sarjatasolla pelaavaan Southend Unitediin.

Urheilu
 
Juha Metso
20-vuotias suomalaislupaus Glen Kamara siirtyy Arsenalista lainalle Southend Unitediin. Kamara on edustanut Suomea useasti nuorten maaotteluissa. Kuvassa Kamara kamppailee alle 21-vuotiaiden maaottelussa Moldovaa vastaan kesällä 2014.
20-vuotias suomalaislupaus Glen Kamara siirtyy Arsenalista lainalle Southend Unitediin. Kamara on edustanut Suomea useasti nuorten maaotteluissa. Kuvassa Kamara kamppailee alle 21-vuotiaiden maaottelussa Moldovaa vastaan kesällä 2014. Kuva: Juha Metso

Suomalainen jalkapallolupaus Glen Kamara, 20, siirtyy loppukauden kattavalla lainasopimuksella Englannin Ykkösliigassa pelaavaan Southend Unitediin. Ykkösliiga on Englannin kolmanneksi korkein sarjataso.

Puolustavana keskikenttämiehenä pelaavan Kamaran vakituinen työnantaja on tällä haavaa Englannin Valioliigaa johtava Arsenal. Kamaran näyttöpaikat Arsenalissa ovat jääneet vähäisiksi.

Hän on pelannut Arsenalin ykkösmiehistössä vain yhden ottelun. Tuolloin Arsenal hävisi liigacupin neljännesvälierässä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle Sheffield Wednesdaylle 3–0.

Arsenal ja Southend United kirjoittavat lainasopimuksesta omilla nettisivuillaan.

Southendin manageri Phil Brown sanoo joukkueen sivuilla ”olevansa todella tyytyväinen” uudesta hankinnastaan.

”Olen tyytyväinen, että pääsimme sopuun asiasta”, Brown sanoo.

”Uskon, että hän, kuten muutkin hankkimamme pelaajat, auttaa meitä parantumaan merkittävästi.”

Kamara on edustanut Southend Unitedia aiemminkin. Hän pelasi seuran juniorijoukkueessa yhden kauden teini-ikäisenä vuosina 2011–2012. Tämän jälkeen hän siirtyi Arsenaliin.

Suomen nuorisomaajoukkueissa useasti pelannut Kamara on edustanut Suomen A-maajoukkuetta kerran. Hän oli mukana, kun Suomi kohtasi Viron viime kesänä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!