Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kontisen ja Peersin urakka päättyi Australiassa

Urheilu
 
HANDOUT / LEHTIKUVA
Henri Kontinen (vas.) ja John Peers.
Henri Kontinen (vas.) ja John Peers. Kuva: HANDOUT / LEHTIKUVA

Suomen tenniksen kärkipelaajan Henri Kontisen ja hänen nelinpeliparinsa Australian John Peersin urakka Australian avoimissa päättyi toiselle kierrokselle.

Hurraavan kotiyleisön edessä Sam Groth ja Lleyton Hewitt ottivat 2–6, 6–4, 6–4 -voiton ja etenivät kolmannelle kierrokselle 16 parhaan joukkoon. Hewittin ammattilaisura jatkuu vielä maanmiehensä parina Melbournessa.

Grothin ja Hewittin voitto oli jopa pieni yllätys, sillä Kontinen–Peers-pari oli sijoitettu Australian avoimissa kahdeksanneksi. Kontinen aloitti yhteistyön Peersin kanssa vuodenvaihteessa. He ottivat ensimmäisen turnausvoittonsa Brisbanessa.

”Tennistappio ei ole koskaan ennen ottanut näin paljon päähän. Meillä oli tiedossa, miten kovia taistelijoita vastustajat ovat, ja silti päästimme heidät mukaan matsiin, joka meidän olisi pitänyt hoitaa kahdessa erässä”, Kontinen kertoi Tennisliiton tiedotteessa.

Kontisen mukaan parannettavaa riittää.

”On todella selkeää, mitä meidän pitää joukkueena parantaa, jotta tämänkaltaiset matsit ovat meille jatkossa rutiinivoittoja. Siten annamme itsellemme mahdollisuuden taistella isoimpien kisojen voitoista”, Kontinen sanoi tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!