Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ivanovicin ottelu keskeytyi dramaattisesti valmentajan tuupertumiseen

Ivanovicin brittivalmentaja on Andy Murrayn vaimon isä.

Urheilu
 
BRANDON MALONE / REUTERS
Serbialaispelaaja Ana Ivanovicin valmentajaa Nigel Searsia kannettiin ensiavun jälkeen Rod Laver -areenalta.
Serbialaispelaaja Ana Ivanovicin valmentajaa Nigel Searsia kannettiin ensiavun jälkeen Rod Laver -areenalta. Kuva: BRANDON MALONE / REUTERS

Australian avoimissa Ana Ivanovicin ottelu keskeytyi tunniksi, kun hänen valmentajansa Nigel Sears, 58, pyörtyi Rod Laver -areenalla pelatussa ottelussa. Sears sai ensiapua tuhansien fanien silmien alla. Lopulta brittivalmentaja Sears kannettiin areenalta, ja serbialaispelaaja Ivanovic jatkoi urheasti ottelua vain hävitäkseen sen lukemin 4–6, 6–4, 6–4 Madison Keysille.

Sears on myös Andy Murrayn vaimon isä. Murray oli samaan aikaan pelaamassa omaa otteluaan Joao Sousaa vastaan toisella kentällä. Murray ei antanut ottelunjälkeistä haastattelua sen jälkeen, kun hän oli voittanut Sousan lukemin 6–2, 3–6, 6–2, 6–2.

Murray, Ivanovic ja Keys peruuttivat kaikki lehdistötilaisuudet, ja uutistoimisto AFP:n mukaan Murray matkusti sairaalaan katsomaan Searsia.

Kuuluttaja kertoi Rod Laver -areenan yleisölle, että Sears oli tullut tajuihinsa ja pystyi istumaan.

”Hän on kunnossa”, kuuluttaja sanoi ja sai raikuvat aplodit.

Ivanovicin ottelu oli hänelle toinen perättäinen ensiavun takia keskeytynyt ottelu Rod Laver -areenalla. Hänen edellinen ottelunsa keskeytyi, kun iäkäs katsoja oli kaatunut portaikossa.

Murray on vannonut keskeyttävänsä turnauksensa, jos hänen vaimonsa joutuu synnytykseen turnauksen aikana. Pariskunnan ensimmäisen lapsen on määrä syntyä lähiviikkoina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!