Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mäkäräisen harjoituskaveri Jekaterina Jurlova voitti Anterselvan takaa-ajokilpailun

Mäkäräinen oli 21:s, Markkanen 54:s.

Urheilu
 
Kaisa Rautaheimo / HS
Jekaterina Jurlova voitti Kontiolahden MM-kisoissa maaliskuussa 2015 normaalimatkan kilpailun.
Jekaterina Jurlova voitti Kontiolahden MM-kisoissa maaliskuussa 2015 normaalimatkan kilpailun. Kuva: Kaisa Rautaheimo / HS

Ampumahiihdon maailmancupissa Anterselvan takaa-ajokilpailun voitti Kaisa Mäkäräisen harjoituskaveri, Venäjän Jekaterina Jurlova. Jurlova lähti ladulle kolmantena 22 sekuntia Venäjän Olga Podtsufarovan jälkeen ja nousi lopulta 40 sekunnin päästä kärjen takaa kärkeen viimeisellä ampumapaikalla.

Kaisa Mäkäräinen oli 21:s kärjestä 1.37,8 jääneenä. Mäkäräinen ampui viimeisellä pystyammuntapaikalla yhden ohilaukauksen ja koko kilpailussa yhteensä kolme ohilaukausta. Sanna Markkanen oli 54:s (+4.58,9).

Ensimmäisellä makuuammuntapaikalla kärjessä oli kotiyleisön suureksi riemuksi, Italian Dorothea Wierer. Toisena oli Venäjän Olga Podtsufarova, ja kolmantena Ranskan Anais Bescond. Tässä vaiheessa kilpailua Jurlova oli kahdeksantena yhden hutilaukauksen jälkeen.

Numerolla 18 ladulle lähtenyt Mäkäräinen ampui kaksi ohilaukausta, ja oli kärjestä jäljessä 1.54,3.

Toisella makuuammuntapaikalla Wierer ampui kaikki taulut alas ja piti kärkipaikkansa ennen Podtsufarovaa (+5,8) ja Tsekin Gabriela Soukalovaa (+34,4).

Wierer tuli kärjessä kolmannella ampumapaikalle, mutta hänellä oli pystyammunnassa vaikeuksia. Wiererin kahden ohilaukauksen jälkeen Podtsufarova karkasi kärkeen. Jurlova oli noussut kolmanneksi vain kuuden sekunnin päähän Wiereristä.

Podtsufarovan kilpailuvoitto karkasi hänen käsistään viimeisellä pystyammuntapaikalta, kun hän ampui kolme ohilaukausta. Wiererille tuli kolme hutia, ja niin yhdellä ohilaukauksella Jurlova siirtyi kärkeen.

Maaliin Jurlova tuli voittajana ajalla 30.07,3. Sveitsin Selina Gasparin nousi vahvalla hiihdolla toiseksi (+12,0) ja Wierer oli kolmas (+18,0).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?