Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Real Madridin päävalmentaja Zidane aikoo jättää pelaajasiirrot väliin

James Rodriguezille avautuu paikka avaukseen Gareth Balen loukkaantumisen takia.

Urheilu
 
Andrea Comas / REUTERS
Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ottelussa Sporting Gijonia vastaan.
Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ottelussa Sporting Gijonia vastaan. Kuva: Andrea Comas / REUTERS

Real Madridin päävalmentajan Zinedine Zidanen mukaan hänelle ei ole tarvetta pelaajasiirtoihin, vaikka seuraa odottaa pelaajien rekisteröintikielto.

Madridin on mahdollista rekisteröidä uusia pelaajia vielä tämän kuukauden aikana, mutta sen jälkeen seura voi rekisteröidä uusia pelaajia vasta heinäkuussa 2017. Fifa on määrännyt Realille pelaajarekisteröintejä koskevan sanktion, koska seura oli rikkonut Fifan sääntöjä, jotka koskevat alaikäisten pelaajien rekisteröintiä.

Huhujen mukaan Real Madrid voisi olla edelleen kiinnostunut Manchester Unitedin maalivahdista David de Geasta, jonka hankkimisessa Real epäonnistui viime elokuussa.

Zidanen komennossa Real on voittanut kaksi otteluaan ja tehnyt 10 maalia, eikä päävalmentaja näe tarvetta vahvistuksille.

”Se ei ole tarpeellista. Totuus on, että olen tyytyväinen tähän joukkueeseen”, ranskalainen päävalmentaja sanoi lauantaina uutistoimisto AFP:n mukaan.

Zidane vahvisti lauantaina, että kapteeni Sergio Ramosilta jää väliin vierasottelu Real Betisiä vastaan pohjevamman takia. Gareth Balea odottaa kolmen viikon huili otteluista, kun hänen pohjevammansa uusiutui ottelussa Sporting Gijonia vastaan viime viikonloppuna.

Zidane on pitänyt kolumbialaispelaaja James Rodriguezia vaihtopenkillä kahdessa ensimmäisessä ottelussaan päävalmentajana, mutta nyt Rodriguezille on käyttöä.

”Olen tyytyväinen hänen tekemiseensä. Hän tekee kovasti töitä, ja tiedämme, miten tärkeä pelaaja hän on joukkueelle. Hän on valmis pelaamaan”, Zidane sanoi.

Andrea Comas / REUTERS
Gareth Bale loukkaantui ottelussa Sporting Gijonia vastaan.
Gareth Bale loukkaantui ottelussa Sporting Gijonia vastaan.
Kottilat: Uskaltaako Arsenal voittaa?
Kottilat: Uskaltaako Arsenal voittaa?
HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika Kottila ja Santtu Kottila nostavat tällä viikolla futistutkalleen talvitauolta palaavan Bundesliigan sekä Arsenalin mahdollisuudet taistella jopa Valioliigan mestaruudesta. Viikon väitteessä Santtu iskee suoraan isoveljensä Mikan kiukkuhermoon väittämällä, että Suomi tarvitsee sisäoppilaitosmaisia futisakatemioita.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?