Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sumu sotki pelaamista Abu Dhabissa – Ilonen suomalaiskolmikosta parhaissa asemissa

Urheilu
 
AHMED JADALLAH / Reuters
Euroopan ykköspelaaja Rory McIlroy (keskellä) ja muut kärkimiehet ehtivät pelata ennen auringonlaskua puolet kolmannesta kierroksesta.
Euroopan ykköspelaaja Rory McIlroy (keskellä) ja muut kärkimiehet ehtivät pelata ennen auringonlaskua puolet kolmannesta kierroksesta. Kuva: AHMED JADALLAH / Reuters

Mikko Ilosella on sunnuntaina 19 reikää pelattavana golfin Euroopan-kiertueen kilpailussa Abu Dhabissa.

Yksi reikä kuuluu kolmanteen kierrokseen ja loput päätöskierrokseen, kun kisan aikataulu viivästyi pahasti sumun takia.

Kaksi ensimmäistä kierrosta tuottivat Iloselle tulokset 71-71 (-2).

”Toinen kierros käynnistyi perjantaina napakasti vahvoilla suorituksilla. Ulosmenon keskivaiheilla tuli yllättävä lyönnin hajoaminen. Löin kolme avausta oikealle. Loppua kohden oli taas parempaa. En ole saanut ihan kaikkea irti tuloksellisesti hyvistä hetkistä, muutama lyönti on jäänyt kentälle. Joitakin puttimissejä olisi voinut jättää tekemättä”, Ilonen summasi tiedotteessa puolimatkan krouvissa.

Kolmas kierros käynnistyi vasta lauantaina iltapäivällä sumun aiheuttamien viivästysten takia.

Ilonen teki eaglen kentän viimeisellä ( Ilosen yhdeksäs) ja seuraavalla birdien. Tässä vaiheessa hän oli kierrostaan jo kolme alle. Kylmä suihku tuli tuplabogin muodossa pari reikää myöhemmin.

Ennen pimeyden laskeutumista Ilonen teki vielä yhden birdien ja on yhteistuloksessa neljä alle, sijaluku on 38.

Kärjessä olevaan viisikkoon Ilosella on matkaa kuusi lyöntiä. Suurimmalla osalla pelaajista on vielä 1–9 reikää kolmatta kierrosta pelaamatta. Peli jatkuu sunnuntaina kello 5.40 Suomen aikaa.

Roope Kakko ( 72-68-75,-1) ehti pelata kierroksensa loppuun, hänen sijoituksensa on 62:s. Mikko Korhosella (par) jäi kaksi reikää aamuun, sijoitus on 70:s.

Kummallakin peli lähti kolmannella kierroksella huonompaan suuntaan.

”Aika huonoa peliä tänään. En saanut millään tulosta aikaan. Päivät ovat tosi erilaisia vielä kauden alkuvaiheessa. Peruslyöminen oli ihan jees, mutta putteri on ollut pahasti jäässä. Pikkuhiljaa kohti parempaa mennään. Pitkiä päiviä tulee, kun aamulla on tuota sumua. Tänäänkin 12 tuntia kentällä ja 22 reikää peliä”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?