Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Barcelona tarvitsi voittomaalin, Lionel Messi tuli apuun

Barcelona siirtyi voitolla La Ligan kärkeen.

Urheilu
 
JON NAZCA / REUTERS
Barcelonan Lionel Messi (toinen oik.) juhli voittomaaliaan Malagaa vastaan.
Barcelonan Lionel Messi (toinen oik.) juhli voittomaaliaan Malagaa vastaan. Kuva: JON NAZCA / REUTERS

Maailman parhaana jalkapalloilijana hiljattain palkittu Lionel Messi tuli jälleen hätiin, kun FC Barcelona tarvitsi lauantaina Espanjan liigassa voittomaalin Malagaa vastaan. Messi teki voittomaalin häikäisevällä tavalla toisen jakson alussa, ja Barcelona siirtyi 2–1-voitolla La Ligan kärkeen.

Barcelona sai täydellisen alun otteluun, kun Munir El Haddadi teki maalin vain 64 sekuntia ottelun alusta. Barcelona ei ollut kuitenkaan parhaimmillaan ottelussa, ja Malagan Juanpi teki ansaitusti tasoituksen 13 minuuttia ennen taukoa.

Messi oli kärsinyt kuluneen viikon ajan takareisivammasta, mutta hänen kykynsä olivat jälleen ratkaiseva tekijä Barcelonan voitossa.

”Avausmaalilla pääsimme hyvin vauhtiin, mutta lopulta emme olleet tarpeeksi hyviä avausjaksolla, ja taukolukemat 1–1 olivat ehkä epäansaitutkin Malagan hyvään peliin nähden”, Barcelonan kapteeni Andres Iniesta sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan ottelun jälkeen.

Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique kehui joukkueensa voitontahtoa.

”Joukkue paransi selvästi toisella jaksolla ja näytti halunsa saada tulosta”, Enrique sanoi.

”Hyvän joukkueen tärkein piirre on voittaa huononakin päivänä.”

Barcelona lähti otteluun ilman loukkaantunutta Neymaria ja pelikiellossa olevaa puolustaja Gerard Piqueta, mutta toisaalta kokoonpanoon palasivat Messi ja Luis Suarez. Suarez alusti murtaumisellaan El Haddadin avausmaalin.

Yksi väläytys Messin taidoista riitti tällä kertaa Barcelonalle. Kuusi minuuttia tauon jälkeen Messi venyi akrobaattisesti Adrianon keskitykseen ja laukoi suoraan ilmasta voittomaalin.

Kottilat: Uskaltaako Arsenal voittaa?
Kottilat: Uskaltaako Arsenal voittaa?
HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika Kottila ja Santtu Kottila nostavat tällä viikolla futistutkalleen talvitauolta palaavan Bundesliigan sekä Arsenalin mahdollisuudet taistella jopa Valioliigan mestaruudesta. Viikon väitteessä Santtu iskee suoraan isoveljensä Mikan kiukkuhermoon väittämällä, että Suomi tarvitsee sisäoppilaitosmaisia futisakatemioita.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!