Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donskoi jatkoi pisteputkeaan jo viiden ottelun mittaiseksi – San Joselle kirvelevä tappio

Urheilu
 
Kyle Terada / USA Today Sports
Joonas Donskoi on tällä kaudella koonnut pisteet 7+14. Toronton Byron Forese ei pysynyt vauhdissa mukana 9. tammikuuta pelatussa ottelussa.
Joonas Donskoi on tällä kaudella koonnut pisteet 7+14. Toronton Byron Forese ei pysynyt vauhdissa mukana 9. tammikuuta pelatussa ottelussa. Kuva: Kyle Terada / USA Today Sports

NHL sunnuntaina:

Ottawa–NY Rangers 3–0 (0–0, 1–0, 2–0)

Carolina–Calgary 5–2 (2–0, 1–1, 2–1)

Calgary: Markus Granlund 0+1, Karri Rämön torjunnat 16/19

Chicago–St. Louis 2–0 (0–0, 1–0, 1–0)

San Jose–Los Angeles ja. 2–3 (0–0, 1–0, 1–2, 0–1)

San Jose: Joonas Donskoi 0+1

Washington–Pittsburgh siirretty rankkojen lumisateiden takia

San Josen Joonas Donskoi oli taas vahvasti esillä, kun Sharks taipui tiukan taistelun jälkeen Los Angeles Kingsille maalein 2–3.

Donskoi teki hyvän esityön Logan Couturen 2–1-johtomaaliin ajassa 51.42. Donskoin pisteputki piteni jo viiteen otteluun, joiden aikana hän on kirjauttanut tehot 1+5. Yhteensä Donskoilla on koossa 42 ottelusta pisteet 7+14.

Donskoi rynni vahvasti vasemmalta laidalta läpi, mutta päätyi maalin taakse. Hän sai pidettyä kiekon hallussaan ja löysi maalin edessä vapaaksi liikkuneen Couturen, jonka lyöntilaukaus painui verkkoon ohi Jhonas Enrothin.

Osuma näytti jäävän voittomaaliksi, mutta Vincent Lecavalier onnistui tuomaan vieraat tasoihin vain 13 sekuntia ennen täyttä aikaa. Jatkoajalla Marian Gaborik ratkaisi voiton Kingsille.

Yön toinen pisteille päässyt suomalainen oli Calgaryn Markus Granlund, jonka syöttöpiste ei auttanut joukkuetta Carolinan vieraana. 2–5-tappion kärsineen joukkueen maalilla aloitti Karri Rämö, mutta hänet otettiin pois maalilta toisen erän alussa kolmen päästetyn maalin jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!