Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat: Maalivahtivalmentajien rinnalle tarvitaan hyökkääjävalmentajia

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kottilat: Atletico Madrid on La Ligan viimeinen toivo
Kottilat: Atletico Madrid on La Ligan viimeinen toivo
HSTV:n Kottilat-ohjelmassa käydään tällä viikolla läpi tilannetta Espanjan La Ligassa. Santtu Kottila julistaa La Ligan mestaruuden ratkeavan Barcelonan eduksi, mikäli Atletico Madrid ei kykene nipistämään edes tasapeliä lauantain kärkikamppailusta. Mika puolestaan väittää, että jalkapallojoukkueisiin tarvitaan maalivahtivalmentajien rinnalle hyökkääjävalmentajia.

HSTV:n Kottilat-futisohjelmassa Mika ja Santtu Kottila keskittyvät tällä viikolla kotimaan Liigacupiin ja Espanjan La Ligaan.

Mikan mukaan turhaan parjattu Liigacup on erinomainen mahdollisuus nuorille pelaajille. Veljeksiä keskusteluttaa myös Liigacupin uusiutunut turnausmuoto. Santtu puolestaan julistaa La Ligan mestaruuden ratkeavan Barcelonan eduksi, mikäli Atletico Madrid ei kykene nipistämään edes tasapeliä lauantain kärkikamppailusta.

Viikon väitteessään Mika on ideoinut uuden valmennusmallin, joka pitäisi ottaa mahdollisimman pian käyttöön: hyökkääjävalmentajat. Mika ihmettelee, miksi ainoastaan maalivahdeille on pelipaikkakohtaista valmennusta siihen dedikoituneen valmentajan johdolla. Santtu on periaatteessa samaa mieltä, mutta se ei tietenkään estä veljeksiä kinaamasta tästäkin asiasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?