Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

ManU-luotsi van Gaal tarjoutui eroamaan – pomo sai harkitsemaan vielä kerran

Urheilu
 
Jason Cairnduff / Reuters
Louis van Gaalin aika ManU:ssa ei ole sujunut ruusuisesti.
Louis van Gaalin aika ManU:ssa ei ole sujunut ruusuisesti. Kuva: Jason Cairnduff / Reuters

Manchester Unitedin päävalmentaja Louis van Gaal tarjoutui eroamaan lauantaina Southamptonille kärsityn nöyryyttävän 0–1-kotitappion jälkeen, kertoo brittilehti The Guardian.

ManU:n varapuheenjohtaja Ed Woodward sai kuitenkin puhuttua hollantilaisluotsin harkitsemaan asiaa uudelleen ja keskustelemaan tulevaisuudestaan perheensä kanssa.

Van Gaal matkusti sunnuntaina Hollantin tyttärensä syntymäpäiväjuhliin, ja hänen odotetaan keskustelevan Woodwardin kanssa tiistaina.

64-vuotias luotsi myönsi lauantaina ensimmäisen kerran, että hän on pettänyt ManU:n kannattajat. Hän on toistuvasti sanonut, että fanien luottamus on tärkeä tekijä hänen työmotivaatiossaan, ja Southampton-ottelun buuaukset ovatkin saaneet paljon nähneen hollantilaisen kyseenalaistamaan tulevaisuutensa seurassa.

Van Gaalin mahdollisen eron koittaessa uudeksi valmentajaksi on istutettu muun muassa Chelseasta potkut saanutta José Mourinhoa ja ensi kesänä Bayern Münchenin jättävää Pep Guardiolaa. Loppukaudeksi joukkue voitaisiin antaa myös kakkosvalmentajana toimivan seuraikonin Ryan Giggsin käsiin.

Manchester United on sarjassa viidentenä, ja joukkueen peliesitykset ovat keränneet toistuvasti kritiikkiä. Suurin ongelma on pelin tylsyys ja mielikuvituksettomuus.

Joukkue on voittanut 23 ottelusta vain kymmenen. Tasapelejä on seitsemän ja tappioita kuusi. Maaliero 28–21 on kärkikuusikon heikoin. Mestaruutta ennen kauden alkua tavoitellut joukkue on hävinnyt Southamptonin lisäksi muun muassa Stokelle, Norwichille ja sarjanousija Bournemouthille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!