Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Djokovic vaivatta jatkoon – välierästä todellinen huippukohtaaminen

Urheilu
 
ISSEI KATO / Reuters
Novak Djokovic tuuletti välieräpaikkaa Australian avoimissa.
Novak Djokovic tuuletti välieräpaikkaa Australian avoimissa. Kuva: ISSEI KATO / Reuters

Tenniksen miesten maailmanlistan ykkönen Serbian Novak Djokovic eteni selvin numeroin Australian avointen välieriin kaatamalla puolivälierissä Japanin Kei Nishikorin 6–3, 6–2, 6–4.

Djokovic on Australian hallitseva mestari, ja yhteensä hänellä on jo viisi titteliä kauden avaavasta grand slam -turnauksesta. Kuudennen tiellä on kuitenkin mainiosti Australiassa esiintynyt Sveitsin Roger Federer.

54 helppoon virheeseen sortuneesta Nishikorista ei ollut haastamaan syöttönsä kanssa takellellutta Djokovicia, mutta välierässä serbin on parannettava peliään päästäkseen loppuotteluun.

Djokovic sai ykkössyöttönsä ruutuun vain 57-prosenttisesti, ja Nishikori mursi syötön kahdesti kolmannessa erässä. Japanilaisen helpot virheet auttoivat kuitenkin Djokovicin työtä, eikä ottelusta muodostunut kunnon kamppailua.

Djokovic hävisi läpisyötöt ja voittolyönnit, ja Nishikori oli niukasti parempi myös verkkopelissä. Maailmanlistan ykkönen joutui lisäksi juoksemaan vastustajaansa enemmän, mutta kuittasi ottelusta silti selvän voiton.

Federer sen sijaan hallitsi ottelua Tomas Berdychiä vastaan vähintään yhtä selvästi, vaikka eräluvut olivat hieman tiukemmat 7–6 (7–4), 6–2, 6–4.

Federer syötti ykkössyöttönsä 69-prosenttisesti ja voitti peräti 83 prosenttia ykkössyötöstä alkaneista pisteistä. Voittolyöntejä hän löi 48 ja helppoja virheitä 26. Verkkopelissä sveitsiläinen oli lähes erehtymätön voittaen 29 yrityksestä 24.

TYRONE SIU / Reuters
Kei Nishikori joutui taipumaan maailmanlistan ykköselle.
Kei Nishikori joutui taipumaan maailmanlistan ykköselle.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!