Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Gideon Baah kommentoi Barcelona-huhuja: ”Jätän asiat isojen poikien haltuun”

HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan Baahan on kohdistunut paljon kiinnostusta.

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Gideon Baah
Gideon Baah Kuva: Vesa Koivunen

Viime viikolla HJK:n ghanalaispuolustaja Gideon Baah oli puhutuin Veikkausliigapelaaja maailmalla. Ghanalaiset mediasivustot kertoivat laajalti Barcelonan aikovan hankkia Baah’n.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan FC Barcelonasta oli osoitettu kiinnostusta Gideon Baah’ta kohtaan.

24-vuotias puolustaja on pysynyt toistaiseksi vaiti asiasta, mutta kommentoi nyt hänen ympärillään liikkuvia siirtohuhuja Helsingin Sanomille. Baah sanoi, ettei voi vahvistaa tai kieltää huhuja.

”En voi pelaajana vahvistaa tai kieltää huhuja, jotka liikkuvat Barcelonaan liittyen. Olen ollut hiljaa asiasta”, Gideon Baah kertoi Helsingin Sanomille puhelimitse tiistaina.

Baah kertoi, että hän aikoo julkaista lausunnon jossain vaiheessa agenttinsa kanssa.

”Aion joka tapauksessa julkaista lausunnon jossain vaiheessa jään sitten HJK:hon tai lähden HJK:sta. Siihen asti pysyn vaiti näistä asioista. Jätän asiat isojen poikien haltuun. Sen jälkeen kerron itse asioista”, Baah sanoi.

Ghanalaisten mediasivustojen mukaan olisit ollut Barcelonassa hiljattain, pitikö se paikkansa?

”Se ei ole totta. En ole ollut Barcelonassa”, Baah sanoi.

Baah vahvisti Helsingin Sanomille, että hänen agenttinsa on Dimitry Seluk, joka on myös Manchester Cityn tähtipelaajan Yaya Tourén agentti. Baah’n mukaan Seluk on toiminut hänen agenttinaan puolen vuoden ajan.

”Hän hoitaa asioitani, ja siksi en voi nyt lausua asioista”, Baah sanoi.

Onko mahdollista, että lähdet ulkomaille vielä tammikuun siirtoaikana?

”En ole varma. Minulla on nyt HJK:n kanssa sopimus, jota kunnioitan. Ei ole minun päätettävissä, jäänkö vai lähdenkö”, Baah kertoi.

Baah on herättänyt paljon kiinnostusta

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoi, että Baah on herättänyt kiinnostusta, mutta hän ei halunnut yksilöidä, mistä on tullut tarjouksia. Riihilahti ei halua puhua yksittäisistä seuroista.

”Voin sanoa, että Gideonista on ollut kiinnostusta. Seurallahan ei ole tarve myydä pelaajaa, mutta ymmärrämme hyvin myös sellaisen tilanteen, jos isosta seurasta tulee tarjous, niin silloin olemme kyllä etsineet ratkaisut, eikä siitä ole koskaan jäänyt kiinni”, Riihilahti kertoi.

”Tällä hetkellä tilanne on se, että ne tarjoukset ja esitykset, jotka ovat isoilta seuroilta tulleet, ovat seuralle olleet ok. Huhuja ja tiedusteluita en kommentoi”, Riihilahti sanoi.

Onko teille tullut jokin tarjous Barcelonasta?

”Seura on hyväksynyt ne tarjoukset, jotka meille ovat tulleet. En halua yksilöidä asiaa mediassa sen enempää.”

Riihilahden mukaan Baah on herättänyt paljon kiinnostusta.

Onko mahdollista, että asiat etenevät nopeastikin vielä tällä viikolla?

”Toivon, että voimme pitää joukkueen runkomme. Toivomme myös, että pelaajat pääsevät eteenpäin. Nyt ei ole mitään konkreettista, mistä neuvotella. Kiinnostuksesta ja keskusteluista on pitkä matka konkretiaan”, Riihilahti sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!