Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Teemu Selänne sai aikaan kohun maahanmuuttoa koskevalla Twitter-viestillään

Urheilu
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Suomen Jääkiekkoliitto jäädytti Teemu Selänteen numeron maajoukkueessa joulukuun 30. päivä nuorten MM-kisojen yhteydessä.
Suomen Jääkiekkoliitto jäädytti Teemu Selänteen numeron maajoukkueessa joulukuun 30. päivä nuorten MM-kisojen yhteydessä. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne on ottanut Twitter-tilillään kantaa maahanmuuttopolitiikkaan.

Selänne jakoi tiistai-iltana Twitter-tilillään urheilun ja median moniosaajan Aleksi Valavuoren tekstin, jossa hän käsitteli kriittisesti suomalaista maahanmuuttopolitiikkaa. Valavuori otti kantaa tekstissään joukkoraiskauksiin ja kehotti nykyistä pakolais- ja turvapaikkapolitiikkaa ajaneita poliitikkoja nostamaan kätensä pystyyn virheen merkiksi.

Valavuoren viestistä käynnistyi vilkas keskustelu, johon osallistui jääkiekkosivusto Jatkoaika.comin päätoimittaja Antti Wennström. Hän kuvaili Valavuoren kirjoitusta populistiseksi ja sisältäneen rasistisia sävyjä ja kysyi onko Selänne Geneven sopimuksen kritisoija?

Vastauksessaan Selänne ihmetteli, missä kohtaa Valavuoren kirjoituksessa on rasismia.

Keskusteluun osallistui myös entinen urheiluministeri Paavo Arhinmäki. Hän totesi, että ei ole tavannut ketään, joka hyväksyy turvapaikanhakijoiden tekemiä rikoksia ja piti vastenmielisenä, että tuomittavien rikosten perusteella syyllistetään kaikki turvapaikanhakijat.

Teemu Selänteen virallisella Twitter-tilillä on 101 000 seuraajaa. Aiemmin Selänne on julkaissut Twitterissä enimmäkseen jääkiekkoa, mutta myös ravintolaansa ja uutta tv-sarjaansa käsitteleviä viestejä.

Selänne on myös ottanut kantaa apulaisoikeusasiamiehen näkemykseen urheilijoiden varusmiespalveluksesta.

Selänne avasi Twitter-tilinsä vuosi sitten tammikuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!