Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerien asema KHL:n kärkisijoilla vahvistui, kun SKA hävisi

Urheilu
 
Trond H. Trosdahl / Lehtikuva
Peter Regin teki Jokerien voittomaalin keskiviikkona.
Peter Regin teki Jokerien voittomaalin keskiviikkona. Kuva: Trond H. Trosdahl / Lehtikuva

Helsingin Jokerit lisäsi etumatkaansa KHL:n Bobrov-divisioonan kärkipaikalla keskiviikkona. Jokerit kukisti vieraspelissä Severstal Tšerepovetsin 2–1.

Tiukka taisto ratkesi vain kymmenen sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Peter Regin viimeisteli voitto-osuman ylivoimalla. Pekka Jormakka ja Jere Sallinen saivat syöttöpisteet Reginin maaliin.

Tšerepovetsin Vadim Berdnikov teki avausmaalin, kun ottelua oli ehditty pelata vain kaksi ja puoli minuuttia. Jokerien Tim Kennedy viimeisteli 1–1-tasoituksen reilut neljä minuuttia myöhemmin.

Jokerien keskushyökkääjä Petteri Wirtanen joutui jättämään keskiviikon ottelun kesken nilkkavamman takia. Jokerien Twitter-tilin mukaan Wirtasen nilkka pitää käydä kuvauttamassa, ja hyökkääjän tilanteesta tiedetään sen jälkeen enemmän.

Bobrov-divisioonan voitosta Jokerien kanssa kamppaileva Pietarin SKA hävisi keskiviikkona ottelunsa Dinamo Minskin vieraana 2–3.

Se vahvisti sadan pisteen rajan ylittäneen Jokerien asemia divisioonan kärjessä. Jokereilla on kasassa nyt 101 pistettä. SKA on 11 pisteen päässä.

Vaikka SKA voittaisi loput kuusi otteluaan, Jokerit tarvitsee jäljellä olevista seitsemästä pelistään vain kahdeksan pistettä pitääkseen kärkipaikkansa.

Bobrov-divisioonan voittaja sijoittuu KHL:n läntisessä konferenssissa kärkikaksikkoon, ja saa näin ollen paremmat asetelmat pudotuspeleihin.

Läntistä konferenssia johtava Moskovan TsSKA on kerännyt tällä kaudella 115 pistettä ja käytännössä varmistanut konferenssin voiton.

Jokerien kuuden ottelun vieraskiertue on alkanut kahdella voitolla. Seuraavaksi helsinkiläisjoukkue kohtaa TsSKA:n Moskovassa perjantaina.

Kotikaukaloon Jokerit palaa vasta 16. helmikuuta. Silloin vieraaksi saapuu Pietarin SKA.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?