Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Louis van Gaal kielsi pyytäneensä eroa ManU:sta – ”Täällä minä vielä istun”

Van Gaalin mukaan perjantain cup-ottelu on pakko voittaa.

Urheilu
 
Jason Cairnduff / REUTERS
Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal poistui pettyneenä Old Traffordilta Southamptonille kärsityn tappion jälkeen.
Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal poistui pettyneenä Old Traffordilta Southamptonille kärsityn tappion jälkeen. Kuva: Jason Cairnduff / REUTERS

Manchester Unitedin managerin Louis van Gaalin asema on järkkymätön – toistaiseksi.

Brittimedia kertoi viikonloppuna, että van Gaal olisi tarjoutunut irtisanoutumaan lauantaisen Southampton-tappion jälkeen. Torstaina van Gaal kuitenkin tyrmäsi median uutiset hänen tarjouksestaan erota tehtävästä.

”En ole maininnut mitään sellaista. Tämä on jo kolmas kerta, kun olen saanut ’potkut’, ja täällä minä vielä istun. Olen koko ajan joutunut tällaiseen ryöpytykseen”, van Gaal sanoi torstain lehdistötilaisuudessa.

Van Gaal sanoi tosin jo joulukuussa voivansa erota tehtätävästään.

64-vuotiaan hollantilaismanagerin mukaan seuran varapuheenjohtajan Ed Woodwardin ja hallituksen järkkymätön tuki tuo hänelle myös paineita.

”Se on tietenkin mahtavaa, mutta se luo myös paljon paineita. Kun hallituksella on sellainen luottamus, paineet ovat paljon kovemmat kuin tilanteessa, jossa he sanoisivat, että tämä on viimeinen pelini”, van Gaal kertoi.

Van Gaal sanoi taistelevansa tehtävästään.

”Kun voi taistella, minulla on suurempi motivaatio tuen ansiosta”, van Gaal sanoi.

Van Gaalin motivaatio ja taistelutahto on joutunut kovaan koetukseen viime aikoina. Manchester United on jäänyt kauas jälkeen mestaruustaistelusta, ja edes Mestarien liigaan pääsyn varmistava neljäs sija on uhattuna.

Van Gaal vaikutti torstain lehdistötilaisuudessa itsevarmemmalta kuin lauantaina, jolloin hän pyysi Unitedin peliesitystä anteeksi kannattajilta.

”Sellaista se on, kun häviät viime minuuteilla – sitä on pettynyt”, hän sanoi.

Van Gaalin mukaan häviäminen hyvän esityksen jälkeen sapettaa.

”Olemme pelanneet hyvin ja hävinneet, kuten Chelseaa vastaan viime kaudella. Sellaisen jälkeen on pettyneempi kuin koskaan”, van Gaal sanoi.

Van Gaalin mukaan perjantain cup-ottelu Derby Countya vastaan on pakkovoitto-ottelu.

”Emme voi hävitä Mestaruussarjan [toiseksi ylin sarjataso] joukkueelle. Ehkä sitten olettekin kirjoittaneet totuuden minun potkuistani, koska joskus sellaista käy”, van Gaal sanoi The Guardian -lehden mukaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?