Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kultasormi Korpi tuuraa Kinnusta

Helsingin Toto76-vihjeet

Urheilu
 
Viikon varma

Jouni Kivelän valmentama Celebration Song (lähtö 5) tiedetään kyvykkääksi, mutta epävarmaksi menijäksi. Tamma on onnistunut voittamaan kolme viimeisintä starttiaan, vaikka ravi ei ole ollut aivan priimaa edelleenkään. Ohjastaja Harri Koivusen suurin haaste onkin yrittää pitää tamma oikealla askellajilla. Takarivin lähtöpaikka on tammalle iso etu. Jos temppu onnistuu, Celebration Song on lähellä voittoa.

Viikon tärppi

Tauolta palaava Jaqueline Mon Ami on kerännyt avauskohteessa yllättävänkin paljon peliä. Timo Leivo tuo valmennettavansa yleensä hyvässä kunnossa radalla, mutta tällä tasolla voittoon tarvitaan nappisuoritus. Maukkain varmistusrasti on namupaikalta hyvän juoksun saava Geena Ale. Pertti Isotalon valmennettava jäi viimeksi pussiin, eikä päässyt näyttämään kaikkea osaamistaan. Jos kiritila aukeaa nyt sopivasti, Hannu Torvinen usuttaa ajokkinsa voittomatsiin.

Seuraa tätä

Huipputamma Amazing Soul (lähtö 7) on juossut kaikki uransa startit valmentajansa Jukka Kinnusen ajamana. Nyt Kinnunen on ajokiellossa. Tuuraajaksi kelpasi kultasormi Pekka Korpi. Tamma osaa lähteä auton takaa räväkästi liikkeelle, minkä Korpi varmasti pyrkii hyödyntämään. Keulapaikalta Amazing Soulia voi olla vaikea ohittaa, vaikka vastassa on Surprise Lordin ja nousukuntoisen Prey Frontlinen kaltaisia haastajia.

Toto76-kierros 4 / Helsinki

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 9, 7, 10, 1

2. lähtö: 6, 9, 2, 1

3. lähtö: 5, 8, 1

4. lähtö: 10

5. lähtö: 12, 9

6. lähtö: 11, 2, 1

7. lähtö: 5, 6, 4

4x4x3x1x2x3x3 = 864 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 30.1. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?