Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Chelsea hankki brasilialaista hyökkäysvoimaa: ”Tämä ei ole uhkapeliä”

Urheilu
 
Andres Stapff / Reuters
Alexandre Pato juhli maalia Sao Paulon paidassa viime vuoden huhtikuussa.
Alexandre Pato juhli maalia Sao Paulon paidassa viime vuoden huhtikuussa. Kuva: Andres Stapff / Reuters

Englannin Valioliigan hallitseva mestari Chelsea vahvisti hyökkäystään siirtoajan takarajan lähestyessä. Surkean kauden pelannut lontoolaisryhmä hankki loppukaudeksi lainalle Corinthiansista brasilialaisen Alexandre Paton, jonka odotetaan haastavan Diego Costan ykköskärjen paikasta.

”Tämä on unelman toteutuminen minulle. En malta odottaa uusien joukkuetoverieni tapaamista ja pelaamaan pääsyä. Kiitä Chelseaan tuesta ja toivon pystyväni maksamaan takaisin seuran ja fanien luottamuksen”, Pato lausui Chelsean verkkosivuilla.

Milanissa maaleja syntyi 150 ottelussa yhteensä 63, ja Brasiliassa 26-vuotias kärki teki kahden viime kauden aikana lainalla Sao Paulossa pelatessaan 95 ottelussa 38 maalia. Chelsean

”En koskaan lakannut uskomasta unelmaani palata Eurooppaan pelaamaan, ja nyt Chelsea auttaa minua toteuttamaan tämän unelman. Olen onnellinen päästessäni isoon ja erityiseen seuraan.”

Chelsealla on laina-ajan jälkeen mahdollisuus lunastaa pelaaja omakseen seitsemällä miljoonalla punnalla, eli noin 9,2 miljoonalla eurolla.

Lontoolaisten päävalmentaja Guus Hiddink kommentoi aiemmin Paton mahdollista siirtoa kiistäen sen olevan riski.

”Se ei ole uhkapeliä. Lainasopimus antaa mahdollisuuden tarkkailla häntä ja sopeutumista ryhmään. Me annamme hänelle kaiken tukemme, ja loppu riippuu hänestä. On isompi riski ostaa pelaaja heti”, Hiddink totesi.

AC Milanissa kausina 2007–13 pelanneesta Patosta odotettiin aikanaan seuraavaa brasilialaista tähteä, mutta loukkaantumiset vaikeuttivat lopullista tähtikategoriaan murtaumista. Brasilian maajoukkueessa nopea hyökkääjä on esiintynyt 27 kertaa ja tehnyt 10 maalia. Viimeisin edustus keltapaidoissa on vuoden 2012 olympialaissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!