Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korhonen golfasi hämmentävän kierroksen: ”Aika kamalaa taas”

Urheilu
 
Aleksi Tuomola / Lehtikuva
Mikko Korhosella oli epätasainen viimeinen kierros Qatar Mastersissa. Kuva vuodelta 2013.
Mikko Korhosella oli epätasainen viimeinen kierros Qatar Mastersissa. Kuva vuodelta 2013. Kuva: Aleksi Tuomola / Lehtikuva

Epätasainen. Sana kuvaa oivallisesti golfari Mikko Korhosen viimeistä kierrosta Euroopan kiertueen Qatar Mastersissa.

Korhonen aloitti kierroksen kolmannen reiän bogilla, jota seurasi kolme muuta neljän seuraavan reiän aikana. Kovin kolaus oli vuorossa reiällä 12, jossa Korhonen joutui taipumaan triplabogiin eli kolme lyöntiä yli ihannetuloksen.

Loppukiri oli sitten sitäkin komeampi, sillä Korhonen löi kolmelle viimeiselle reiälle peräti kaksi eaglea, eli kaksi lyöntiä alle ihannetuloksen. Näin kierroksen huonoimman ja parhaan reiän välillä oli peräti kuuden lyönnin ero.

Komea ryhdistäytyminen ei kuitenkaan täysin pelastanut Korhosen turnausta, vaan kierrostulokseksi kirjattiin perjantain tapaan +3 ja kilpailun kokonaistulokseksi näin ollen +2. Korhosen sijoitus Qatar Mastersissa oli lopulta 59:s.

”Hyvä lopetus pelasti hyvän mielen ja loppuun asti yrittäminen oli hyvä juttu”, Korhonen totesi tiedotteessa.

”Tarjoili Doha kyllä kovaa testiä viikonloppuna. Ei ihan pärjännyt tuolla tuulessa. Tänään oli aika kamalaa taas, kaikki huonoa paitsi draivaaminen.”

Myös muut suomalaiset ovat pelanneet kierroksensa loppuun. Roope Kakko pelasi neljä kierrosta tuloksella neljä alle, ja sijoittuu 29:nneksi. Mikko Ilonen pelasi viimeisen kierroksen yhden alle ja nousi jaetulle 13. sijalle. Yhteistuloksen –7 kirjauttanut Ilonen on pelannut kaikki tämän vuoden kahdeksan kierrosta alle parin.

”Keli oli tuulisempi ja vaikeampi kuin edellisenä päivän. Viimeiselle kierrokselle tavoite oli pelata alle parin. Onnistuin siinä, rokotin putteja sisään niistä paikoista mitä oli. Kokonaisuuteen olen tyytyväinen, vaikka par-viitosilla en saanutkaan tulosta aikaan. Kärsivällisyys kierrosten aikana oli hyveeni”, Ilonen tiivisti.

Ilonen kuittaa urakastaan 32 370 euroa. Seuraavan kisansa hän pelaa Kakon ja Korhosen tavoin ensi viikolla Dubaissa.

Kisan voitti Etelä-Afrikan Branden Grace tuloksella –14.

Paul Childs / Reuters
Mikko Ilonen oli paras suomalainen Qatarissa.
Mikko Ilonen oli paras suomalainen Qatarissa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!