Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Anna-Julia Kontio otti komean voiton Zürichin estekisassa: ”Vihdoin nappisuoritus”

Urheilu
 
Outi Räisänen / SRL
Anna-Julia Kontio ratsasti voittoon Pacific des Essarts -orilla.
Anna-Julia Kontio ratsasti voittoon Pacific des Essarts -orilla. Kuva: Outi Räisänen / SRL

Esteratsastaja Anna-Julia Kontio otti lauantaina kasan merkittäviä päänahkoja, kun hän ratsasti voittoon Pasific des Essarts -orilla Zürichin viiden tähden esteillä.

Taakse jäi tukku maailmanlistan kärkinimiä ja arvokisamitalisteja. Voitto päivän pääluokassa 150 cm:n esteillä irtosi puhtaalla radalla ja 1,64 sekunnin erolla Itävallan Max Kühneriin hevosella Electric Touch. Saksan Christian Ahlmann, maailmanlistalla yhdeksäs, jäi Cornado II:lla taakse 2,5 sekunnin kaulalla.

”Olemme olleet koko ajan lähellä, nyt tuli vihdoin nappisuoritus. Olin oikeastaan ensimmäinen lähtijä, edelläni meni vain illan luokkaan verrytteleviä nuoria ratsastajia” Kontio kommentoi Ratsastajainliiton tiedotteessa.

”Lähdin radalle ennakkoluulottomasti oman suunnitelmani mukaan. Kaikki onnistui täydellisesti, pystyin tekemään itse parhaani ja hevonen hyppäsi upeasti. Jännitimme loput 44 ratsukkoa miten käy, olin luokan puoleen väliin ainut, joka oli tehnyt tuplanollan.”

”Oli tosi hyvä fiilis, olen tehnyt todella kovasti töitä tämän eteen, ja vihdoin se palkitsee ja tuottaa tulosta. Minulla ei niinkään ole mielessä voiton juhlistaminen, vaan enemmänkin haluan pitää vireen yllä, parantaa ja jatkaa edelleen!”

Maailmanlistan pisteiden lisäksi Kontio sai voitosta 33 000 Sveitsin frangia eli lähes 30 000 euroa.

Outi Räisänen / SRL
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!