Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Blues jäi taas ilman pisteitä

”Kova tahti, eikä siinä mitään, jos olisi paljon pelaajia”

Urheilu
 
Huippuhetket: Ilves - Blues
Huippuhetket: Ilves - Blues
Tampereella nähtiin tasainen peli Ilveksen ja Bluesin välillä, mutta tehot olivat espoolaisilta hukassa. Toivonen torjui vähätkin Bluesin maalintekopaikat kun taas kotijoukkue teki vähistä paikoistaan maalit. Hannu Toivonen piti 21 torjunnallaan nollapelin Ilveksen selkeässä 3–0-voitossa.

Tampere

Peräkkäisten päivien ottelut Ilvestä vastaan eivät tuoneet Bluesin pistesarakkeeseen yhtään pistettä. Perjantaina Espoossa voittanut Ilves kukisti espoolaiset myös kotonaan, nyt lukemin 3–0 (1–0, 2–0, 0–0).

Ilveksen maalitehtailun aloitti avauserässä Kai Kantola, joka siirtyi Bluesista Tampereelle lokakuussa. Toisessa erässä Ville Meskanen yllätti Christian Engstrandin pienestä kulmasta ja Aleksi Mustonen viimeisteli loppulukemat.

”Meidän helpoista virheistä tuli maaleja. Tulos johdatti peliä. Tyytyväinen olen siihen, että yritimme kovasti kolmannessa erässä tehdä kaikkemme ja otimme vähän riskiä. Se riski ei tänään tuottanut tulosta”, Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho sanoi.

Lauantain peli päätti kuuden ottelun sarjan, jossa samat joukkueet kohtasivat peräkkäisinä päivinä molempien joukkueiden kotihalleissa.

Bluesin saldoksi tästä ajanjaksosta jäi viisi pistettä Hämeenlinnan Pallokerholta. Sen sijaan sekä HIFK että Ilves jättivät Bluesin pisteittä. Sarjan viimeiset neljä peliä pelattiin viiteen päivään.

”Kova tahti, eikä siinä mitään, jos olisi paljon pelaajia. Silloin voisi vähän kierrättää. Meillä se ei oikein onnistu”, Aho tiivisti.

Talousongelmien takia Bluesista on lähtenyt pelaajia, mutta lisäksi rivejä verottaa tällä hetkellä flunssa. Tampereella kapteeni Jari Sailio joutui jättämään ottelun kesken, kun Ilves-pelaajan luistin osui hänen kasvoihinsa.

”Periaatteessahan Sailiosta ei huomaa, vaikka päässä vähän tärähtääkin”, Aho kuittasi kyselyt pelaajan kunnosta huumorilla.

Vaikka Blues on roikkunut hyvin taistelussa pudotuspelipaikasta, viime aikojen otteilla mahdollisuus on karkaamassa väkisin.

Huippuhetket: JYP - KalPa
Huippuhetket: JYP - KalPa
JYPin kovasta painostuksesta huolimatta KalPa sai pidettyä ottelun tasaisena loppuun asti. Viimeinen tikki jyväskyläläisten voitolle oli lopulta Janne Keräsen 2+2-minuutin jäähy korkeasta mailasta noin puolitoista minuuttia ennen loppusummeria. JYP voitti lukemin 3–2.
Huippuhetket: Pelicans - Ässät
Huippuhetket: Pelicans - Ässät
Illan studiopelissä viime aikoina rämpinyt Pelicans sai vastaansa patapaidat Porista. Tänään kotijoukkue oli kuitenkin koko 60 minuuttia Ässiä parempi ja otti ansaitun 4–0-voiton.
Huippuhetket: SaiPa - KooKoo
Huippuhetket: SaiPa - KooKoo
KooKoo heräsi liian myöhään Lappeenrannassa, kun se nousi maalin päähän alle kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. SaiPa piti loppupelin pintansa ja raapi paikalliskamppailusta 2–1-voiton.
Huippuhetket: Sport - Tappara
Huippuhetket: Sport - Tappara
Sport-Tappara oli vuoristoratamaisesta hallinnan vaihtelusta tasainen kamppailu. Sport hallitsi ensimmäistä erää (3–0) ja Tappara toista (0–3), mutta kolmannessa erässä maaleja tehtiin vuorotellen. Ottelu vietiin 5–5-tilanteessa aina voittolaukauskisaan asti, jossa ottelun vahvemmin aloittanut kotijoukkue oli taitavampi.
Huippuhetket: HIFK - HPK
Huippuhetket: HIFK - HPK
Töölössä HIFK:n ja HPK:n kohtaaminen oli haluttoman näköistä vääntöä, joka vietiin jatkoajalle asti. Ratkaisijan viitan otti harteilleen Vojtech Polak ja hämeenlinnalaiset ottivat henkisesti tärkeät kaksi pistettä 2–1-vierasvoitolla.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!