Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK hyödynsi maalivahtihapuilun

HIFK:n ylivoima myllytti HPK:ta Ramstedtin johdolla Hämeenlinnassa.

Urheilu
 
Pasi Honkanen
Huippuhetket: HPK - HIFK
Huippuhetket: HPK - HIFK
HPK kaatoi eilen HIFK:n Helsingissä jatkoaikaosuman turvin 1-2. Tänään pisteet menivät myös vieraille, tällä kertaa HIFK:lle 3-5 numeroin. Kaksi ensimmäistä erää vieraat olivat huomattavasti terävämpiä molemmissa kenttäpäädyissä. Kolmannessa erässä myös isäntäjoukkue heräsi kamppailuun, mutta kiri alkoi liian myöhään. Ottelun tehokkaimpina hääräsivät 2+0 tehot iskenyt Tomas Zaborsky, kolme syöttöpistettä saalistanut Tommi Taimi, sekä HPK:n Waltteri Hopponen, joka myöskin syötti kolme täysosumaa. Voiton myötä HIFK vankisti asemaansa sarjakärjessä.

HPK 3

HIFK 5

Hämeenlinna

HPK:n maalivahti Jere Myllyniemi, 33, oli liian pahassa paikassa, kun sarjajohtaja HIFK tulitti 5–3-voiton.

Myllyniemen lonkka operoitiin joulukuussa 2014. Hän siirtyi Pelicansista HPK:hon kahden vuoden sopimuksella täksi kaudeksi.

Myllyniemen kausi on ollut hankala, sillä hän joutui syksyllä liian kuormitetuksi, eikä hän pystynyt täyttämään ykkösvahdin roolia toivotusti. HPK:ssa on käynyt lainapesteillä Eetu Laurikainen, Dominik Hrachovina ja viimeksi Samu Perhonen.

Myllyniemen otteissa näkyy tällä hetkellä nollassa oleva itseluottamus.

”Pudotuspelipaikkaa haetaan niin pitkään, kun on vähäisetkin mahdollisuudet. Asioihin on koetettu reagoida, mutta meillä on ollut huonoa tuuria loukkaantumisissa”, sanoi HPK:n vt. toimitusjohtaja Timo Virtanen.

Lauantaina pelikieltoa kärsinyt Tomas Zaborsky sai napauttaa tyhjiin avausmaalin ylivoimalla. HIFK:n ylivoima pyöri laadukkaasti. Zaborskyn lisäksi IFK:n ykkösylivoimaa myllyttivät Teemu Ramstedt, Juuso Puustinen, Arttu Luttinen ja ainoana pakkina Tommi Taimi.

Kerhon sentteri Juhani Jasu tasoitti ensimmäisen erän puolivälissä, mutta Ramstedt iski johtomaalin hyvän kuljetuksen jälkeen helposti.

Jasse Ikonen, Robert Leino ja toistamiseen Zaborsky lisäsivät IFK:n johtoa Myllyniemen joko osittaisella tai täydellä avituksella.

Taimi (0+3) keräsi uransa ennätyspisteet yhdessä liigaottelussa.

”Paransimme lauantailta. Aktiivista peliä. Hyviä elementtejä oli, vaikka pelien loput ovat vaikeita”, sanoi Taimi.

Taimi teki sunnuntaina uransa yhden kauden piste-ennätyksen, sillä hänellä on koossa 26 (5+21) pinnaa. Hän kokosi kaksi kautta sitten Ässissä 24 (7+17) pistettä.

”Uran paras kausi on menossa. Olen saanut ensimmäistä kertaa hyvän roolin joukkueessa. Olen pystynyt auttamaan joukkuetta”, Taimi sanoi.

HPK:n uusi valmennusjohto Olli Salon johdolla oli tulessa ensimmäisessä kotimatsissa. Katsomossa oli innostunut ja odottava ilme.

”Tasainen peli numeroista huolimatta. Meillä oli taisteleva ilme”, Salo sanoi.

Martti Kainulainen
Teemu Ramstedt
Teemu Ramstedt
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!