Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Chelsea-legenda John Terryn ura jatkuu jossain muualla kauden jälkeen – ”Ei tule sadunomaista loppua”

Terry on keskustellut muusta roolista seurassa pelaajauran jälkeen.

Urheilu
 
Darren Staples / REUTERS
Chelsea-kapteeni John Terry kiitti faneja cup-ottelun jälkeen Milton Keynesissä sunnuntaina 31. tammikuuta 2016.
Chelsea-kapteeni John Terry kiitti faneja cup-ottelun jälkeen Milton Keynesissä sunnuntaina 31. tammikuuta 2016. Kuva: Darren Staples / REUTERS

Chelsea-kapteeni ja seuralegenda John Terry ehkä kuvitteli saavansa uralleen satumaisen lopun, jossa hänen pelinsä päättyisivät seurassa, jota hän on edustanut 18 vuotta. Terry ei kuitenkaan saa kolmatta 12 kuukauden mittaista jatkosopimusta, kertoo The Guardian -lehti.

Entinen Englannin maajoukkueen kapteeni sai kuulla seuran päätöksestä reilu viikko sitten.

35-vuotias Terry on pelannut 78 maaottelua, voittanut Chelseassa neljä Englannin Valioliigan mestaruutta, viisi cupin mestaruutta, kolme liigacupin mestaruutta ja myös Eurooppa-liigan.

Terry joutuu jatkamaan uraansa jossain Valioliigan ulkopuolella. The Guardianin mukaan hän on jo saanut rahakkaita tarjouksia Kiinasta, Lähi-Idästä ja Yhdysvalloista.

”He sanoivat, että uuden managerin tulon jälkeen asiat saattaisivat muuttua, mutta tällä hetkellä heidän vastauksensa on ei. Minun pitää kuitenkin tietää nyt, kuten olen tehnyt aina tammikuussa. Pelaan urani loppuun jossain muualla. Sen tajuamiseen meni muutama päivä”, Terry kertoi.

Seura julkaisi myöhään sunnuntai-iltana oman tiedotteensa asiasta.

”Chelsea kunnioittaa yli kaiken Terryä ja kaikkea sitä, mitä hän on auttanut meitä saavuttamaan. Hän on fantastinen työntekijä ja mahtava kapteeni. Siksi seura jatkaa keskustelua asiasta”, Chelsea tiedotti.

Terry seuraa Petr Cechin, Frank Lampardin ja Didier Drogban vanavedessä muille maille. Chelsea on siirtämässä viimeisetkin pelaajat kaikkien aikojen menestyneimmästä joukkueestaan ja uudistamassa joukkuetta.

Terry teki debyyttinsä Chelseassa lokakuussa 1998. Hän on keskustellut mahdollisesta muusta työnkuvasta Stamford Bridgellä tulevaisuudessa, mutta se tulee kyseeseen vasta pelaajauran jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!