Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liigan ylivoimaspesialistit kohtaavat alivoiman erikoismiehet

Lukko on Liigan paras ylivoimajoukkue ja KalPa paras alivoimajoukkue.

Urheilu
 
Huippuhetket: Lukko - TPS
Huippuhetket: Lukko - TPS
TPS tuli kotikaukaloonsa väärällä jalalla ja päästi Lukon kuskin paikalle alusta loppuun asti. Raumalaisten 5–2-voitossa maalin makuun pääsi myös ensimmäistä kertaa Liiga-urallaan Sheldon Brookbank.

Tämän viikon keskiviikkona jääkiekon Liigassa kohtaavat sarjan pakkopelin erikoisjoukkueet Raumalla. Rauman Lukko on Liigan paras ylivoimajoukkue ja KalPa paras alivoimajoukkue. Viikosta toiseen Lukko on tehtaillut medialle otsikoita, joissa se on jyrännyt ylivoimapelillään vastustajan toisensa jälkeen.

Tilastojen valossa KalPan pitäisi kyetä pysäyttämään Lukon murhaavan tehokas ylivoimapeli.

Rauman Lukolla oli ennen tämän viikon otteluita paras ylivoimaprosentti (25,49 %) Liigassa. Lukko oli siis tehnyt keskimäärin joka neljännessä ylivoimapelissään maalin. Liigan ylivoimaisesti huonoin ylivoimajoukkue (11,86 %) KalPa puolestaan oli ennen tämän viikon otteluita paras joukkue tappamaan jäähyjä Liigassa. KalPan alivoimaprosentti oli 86,88 prosenttia.

Lukko oli pelannut 153 kertaa ylivoimalla ja tehnyt 39 kertaa ylivoimamaalin. Ylivoimamaalin tekemiseen on kulunut aikaa keskimäärin 6.04. Kahdeksassa viimeisimmässä pelissään Lukko on tehnyt 12 ylivoimamaalia ja jäänyt vain yhdessä ottelussa ilman ylivoimamaalia.

Lukon pelaajista Ville Vahalahdella ja Jesse Virtasella on 15 tehopistettä ylivoimalla, Janne Niskalalla 14, Aaron Gagnonilla, Toni Koivistolla ja Teemu Nurmella 13 tehopistettä. Vahalahden edellä ylivoimapisteiden tehopörssissä on seitsemän pelaajaa. Lukolla riittää pelaajia tekemään tuhoja ylivoimalla, sillä millään muulla joukkueella ei ole yhtä montaa pelaajaa 20 eniten ylivoimapisteitä tehneen pelaajan joukossa.

Lukko oli tiistaina Liigassa sijalla 7 ja KalPa sijalla 9.

Rauman Lukko–KalPa keskiviikkona kello 18.30. Ruutu.fi näyttää ottelun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?